Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-05-09, 22:55 wózek
Witam. Otóż mam poważny problem. Z moją pierwsza miłością, czyli Moniką spodziewamy się potomstwa Planowany termin to okolice grudnia aczkolwiek tego do końca nie wiadomo bo ciąża okazała się bliźniacza
Z tego moje pytanie: czy ktoś próbował zmieścić wózek bliźniaczy do bagaja Vento.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-05-10, 07:14
D_M_C_, gratuluję
Co do wózka to zależy jak on się składa, no i jaki to rodzaj wózka. Zauważ że wózki bliźniacze sa takie iz dziciaki są obok siebie a inne sa takie że dziecko jest jedno za drugim. Ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć ale bagaj w vento jest mega duży
Paweł J., - dobrze prawi ...
D_M_C_, - nie pozostaje Ci nic innego jak podjechać do jakiegoś dobrego sklepu i obczaić jak te tandemy się składają, weź metrówkę i zrób wstępne pomiary ... inaczej sie nie da.
bo nie raz ciężko wyrobić się ze zwykłym pojedynczym wózkiem jak ma źle rozwiązane proces składania, nie raz żeby sie zmieścił kola trzeba ściągać ,rożnie to bywa wszystko zależy od wózka
a swoja droga to GRATULACJE
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-05-10, 20:36
Oczywiście Wszystkim bardzo dziękujemy za GRATKI
Paweł J., Wiem że jest MEGA duży. Przekonałem się jak odbierałem teścia i jeszcze jedną osobę z sanatorium. Ale gratów było 3 osób i jak to w sanatorium pokazy promocje. Jak znosiłem rzeczy to się przeraziłem ale weszło wszystko i jeszcze kurtki. Kwestia ułożenia.
krzeszak, To chyba będą moje najdłuższe zakupy w życiu
Co do wózka to typ jedno za drugim zdecydowanie odpada. Gondole mają być obok siebie.
Dla utrudnienia powiem że za plecami mam butle z gazem (34 l)
http://img5.imageshack.us/img5/5559/83728796.jpg
Ostatnio zmieniony przez D_M_C_ 2010-05-10, 21:06, w całości zmieniany 4 razy
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-05-10, 21:20
D_M_C_, musisz zobaczyć ile ten wózek zajmuje po złożeniu.
D_M_C_ napisał/a:
Dla utrudnienia powiem że za plecami mam butle z gazem (34 l)
Ja mam jeszcze "lepiej" (60L-walec tuż za oparciem)....jest takie powiedzenie....jak się popieści , to się zmieści....chodź chyba to o inne sprawy chodzi....ale nie ważne. Ja w vento przewiozłem wiele ogromnych gratów, a mam gorzej więc chyba dasz radę.
Ja wiozlem jeden wozek od kolegi brata i wszedl bez problemu, a wozek bratanicy to wszedl ledwo ledwo ze wzgledu na duze kola. Po prostu zahaczalo o gorna belke bagaznika a wysoki prog. Ale weszlo
Szkoda, ze bagaznik nie jest jak w Toledo czyli liftback. Wtedy to by wchodzilo wszystko do bagaznika.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Wózek mieści się do bagaja. Na razie przewoziłem go raz. Kółka ściągnięte i wózek wkładałem w 2 częściach. Będę go wywoził do rodziców z racji braku miejsca w mieszkaniu to zrobię jakieś fotki. Niestety butla swoje robi i pozostaje mało miejsca na inne graty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum