na mój gust to wyrzucanie pieniędzy w błoto, jeśli byś był jakimś przedstawicielem czy coś to byś musiał, a tak to ja na Twoim miejscu poczekałbym aż mi się skasują, chyba, że nałapiesz więcej
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ale ja właśnie jeżdżę sporo służbowo po Polsce.
Może zapomniałem dodać, że te 12 pkt uzbierałem w ciągu ostatnich 3 miesięcy.
Skasują mi się za 9 miesięcy
A radyjko juz mam
Zresztą nie w tym rzecz - napisałem to bardziej jako info dla tych, którzy mogą być zainteresowani.
piechu43 Tobie chodzi o CB?
Za 270 zł?
_________________ KAISER
Ostatnio zmieniony przez KAISER 2010-05-10, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
jak chcesz się pozbyć 6pkt. to idź śmiało. Mój szef jeździ zbijać punkty co pół roku
ja w ciągu jednego miesiąca nagromadziłem 24pkt. karne i przez cały rok mi się upiekło. Ze styczniem 2010 zeszły z mojego konta i teraz oddycham z ulgą i zapier..lam
4. Kierowcy wpisanemu do ewidencji, po przedstawieniu zaświadczenia o odbyciu szkolenia, organ, o którym mowa w § 3, zmniejsza o 6 liczbę posiadanych punktów, odejmując je według kolejności wpisów, z zastrzeżeniem ust. 5 i 6.
to się tylko tak mówi ja mam 14 punktów i jestem kierowca zawodowym jeżdżę ciężarówkami i to jest naprawdę proste uzbierać tyle punktów z CB-Radio po pierwsze 3/4 ludzi co mają radio to mają tylko chyba na popis albo tylko do słuchania za przeproszeniem frajerzy totalni a po drugie misiaki zagłuszają jak są gdzieś blisko po trzecie palanty robią sobie jaja i mówią czysto a nawet nie wiedzą czy czysto czy nie a i ostatni powód dla pieprzonych osobówek taka rada to że nie ma misiaków na drodze to nie znaczy że czysto pamiętajcie że jeszcze jest ktoś taki jak ITD wy mówicie czysto a ja ujadę 10 km patrze inspekcja i co i dupa bo przed chwilą jechałem przez miasto i zamiast 55 cisnąłem 60 a jakbyście nie wiedzieli to od 4-11 km/h jest 1punkt i 50zł mandat pieniądze to kit ale punkty to drugie pozdro
W 2 części Pani psycholog nas pytała co nas najbardziej denerwuje za kierownicą i jeden facet (taki starszy z pokaźnym wąsem) mówi tak:
- Ja to najbardziej nie lubię jak widzę takie duże, drogie auto.
To ja od razu widzę, że to musi być cham za kierownicą!
Potem kobietka mówi, że są agresywne zachowania na drodze i skrajnym tego przykładem jest wyprzedzanie, zajeżdżanie drogi i hamowanie.
Ten sam koleś mówi do niej:
- No ale... to wie Pani... to już jak się zdarza - to już ktoś sobie musiał naprawdę zasłużyć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum