Wysłany: 2010-05-06, 22:39 Sezonowy Pasek by Respect
To i ja wkońcu pochwale się swoim następnym dupowozem
ma służyć w wygodnej jeździe do pracy i w dalsze trasy
wybrany z uwagi na wyposażenie takie jak mfa, elek. szyb x4 lusterka klima i ogólnie wszystko oprócz skóry i poduszek chyba
stan ogólny wydaję się dobry, czyli jako tako jeździ
blacha też ok pomijając kawałek rdzy na klapie i schodzący lakier bezbarwny z którym niedługo dojdę do ładu , autem zamierzam dojeździć do zimy i kontynuować dalszy projekt ventyla
podziękowania dla kolegi Wąskiego i Lwomati za pomoc
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
piotr nowok, hamownia kiedyś tam będzie jak i czas się znajdzie czyli koło zimy
narazie nie mam czasu go nawet umyć a co mowa na dłubanie w vento jeszcze, z reszta na forum już nawet czasu nie ma , zaglądam sporadycznie
ale dzisiaj nagrałem troche dźwięku silnika, niestety pogoda nie sprzyja żeby pokazywać osiągi ale choć posłuchać się da
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-05-17, 20:47
Ferdkowi w jego Vento 1.8 na zimnym pokazywało 99.9 heheh tu to mozna sie przerazić
Respect, ty to chyba na stacje jechałeś ;)nawet rezerwa ci juz nie swieciła hehe
Mój kolega kupił 2 passaty b3 VR6 na częsci wiec jak bedziesz czegos potrzebował to pisz
jeden wersia US z kremową skóra,full opcja,
a drugi wersja EU z czarna skóra prawie full z climatronikiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum