Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-05-05, 16:00
no niestety Moniczka u mnie zadania otwarte to porazka...... no trudno sie mowi nie jestem asem z matmy dla mnie najwazniejszy jest egzamin na potwierdzenie kwalifikacji zawodowych i musze go zdac
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
U mnie nie było tak źle. Polski- humanistą nie będę, ale myślę ze wystarczy punktów żeby zdać
Matematyka- Z samych zamkniętych zdam spokojnie, ale zależy mi na studiach:P myślę ,że tak na oko jak teraz patrzyłem te odpowiedzi w porannym, to mniej niż 22/25pkty z testowych nie będzie, a z otwartych to jakieś 16-17pktów powinno być. czyli jakieś te 70-80% powinno być
Zdawałem też rozszerzona , z rozszerzona jest tak teraz ,że czy zdasz na 5% czy na 100% to i tak zdajesz ,więc co mi szkodziło spróbować, ale tam zrobiłem 2 zadania pełne + 1,którego nie jestem pewien, a resta to po kawałeczku, wiec trudno powiedzieć ile z tego mi wyjdzie (jakies 2,5zadania/11zadań )
wczoraj z 30 min poświęciłem na zadania z matematyki żeby przypomnieć sobie jak to kiedyś było
co wybrałem odpowiednią dla mnie odpowiedź to okazywała się złą... dziwne
Lwomati napisał/a:
co wybrałem odpowiednią dla mnie odpowiedź to okazywała się złą... dziwne
a jak tam angol u was
Teraz trochę inne są metody nauczania jak i rozwiązywania zadań- teraz sie strzela.
Angol podst. myślę, że do przodu.
Angol rozsz. myślę, że do przodu ;p
Ale nie wiem ,który był trudniejszy, podstawa jakaś dla mnei była trudna, krótka wypowiedź formalna chyba powinna być, a ja pisałem tak pół na pół:P Listening też jakiś taki niewyraźny:P
W rozszerzonej licze na wypracowanie, bo gramatykę to eghm...
Listening i reading myślę ,że napisałem na tyle żeby wyszło te 30%<
astaroth napisał/a:
To teraz jest tak, że najpierw się pisze podstawowoy poziom, a potem rozszerzony kto chce ? A nie jeden albo drugi ?
Tak, piszesz o 9.00 podstawę ,a o 14.00 rozszerzoną. Jak zdasz podstawe to zdajesz maturę, rozszerzona to się liczy ,że zdałeś w kwestii na ile, a nie od 30%
Z ang. rozsz. to jest wogóle odjazd. O 14.00 zaczyna sie cz.I(trwa 120min), w której ma sie dwa zadania gramatyczne, moim zdaniem bardzo trudne dla kogoś kto nei ma do czynienia z angielskim poza korzystaniem z niego do komunikowania sie w internecie.
Potem 30min przerwy.
W cz.II jest 6 zadanek : 3 słuchania i 3 czytania. Trwa 70min.
Czyli jest się w szkole od 14.00-17.40
Najgorsze jest to, że skończyłem o 15.10, a druga część ruszała dopiero o 16.30. I byłem w kropce bo ani wrócić do domu, bo zaraz wracać i tak trzeba, ani zostać i się nudzić 1,5h:P Zdecydowałem sie na Mountain Dew
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-05-10, 13:34
he nie slyszlalem zeby ktos mial peirwszy usny ale widac ze sa wyjatki dobra lece czujnik absu zmeinic.
miki9a, mas zjakies przyklady listow do pisania na maturze bo ja pare mam ale to malo cos przydaloby sie jeszc ezeby miec te 15pkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum