Padł mi elektryczny podnośnik szyby - drzwi od strony kierowcy. Z tego co wiem, to silniczek elektryczny był OK, linka postrzępiona, no i pozostałe elementy padły.
Mechanik a raczej ktoś kto się tym para, wycenił mi za ową usługę z wymianą uszkodzonych części sumę 250PLN i tu moje zapytanie ile mógłbym ew. zapłacić za taką usługę? Nadmieniam, że po tej naprawie wszystko działa poprawnie
solex
_________________ solex
nigdy nie kłóć się z głupcem
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-05-20, 15:34
tak jak pisze ferdek koszt podnosnika jest mały od 70 do maksymalnie 100zł
a robota to okolo 15min z ściagnieciem boczka.
wykrecasz stary,wkrecasz nowy i gotowe wiec cena koło 150zł za robote duzo za duza.
solex napisał/a:
wycenił mi za ową usługę z wymianą uszkodzonych części sumę 250PLN
Sam podnosnik kosztuje ok 100zl a z robota to ciezko powiedziec, ale duzo roboty nie ma, ja sam to wymienilem i zajelo mi to ok 15minut.
re: Dla mnie było najgorsze, to, że była to sobota po południu i na dodatek padał deszcz nie mogłem zamknąć okna, więc postanowiłem skorzystać z jakiegoś śmiesznego warsztatu!
Mój wspólnik na dodatek nie chce wierzyć, że tyle zapłaciłem za tą nieszczęsną usługę. Coś mi się wydaje, że mam w plecy
solex
_________________ solex
nigdy nie kłóć się z głupcem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum