Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-01-09, 13:55
nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku tak to było dzisiaj jest mój jutro bedzie twoj jakos tak to leciało w podstawówce nam przysłowiami kiedys rzucali
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
mam fotke na telu troche slabo widac wrzuce pozniej. maska,zderzak,blotnik no i silnik sie podeszedl do gory i skrzynia zanlokowana ale jzu dzis do mechanika go zawizolem... szkoda ventylka
Vento naprawione trwało to długo, bo szukałem mechanika, który się podejmie naprawy i zrobi to dobrze. Auto odebrałem przed Wielkanocą.
Koszt ok 4k. Strasznie dużo elementów trzeba było wymienić, m.in. skrzynię biegów, kolumnę kierownicy, pompę wspomagania, pompę wody, przekładnię kierowniczą, poduszki, miskę olejową, zderzak przedni i wiele innych elementów. Ale autko już jest sprawne i super jeździ pozdrawiam
Jutro wrzucę zdjęcia, bo będę miał więcej czasu jedno zdjęcie z wypadku jest już wrzucone w tym temacie. Auto wygląda tak samo, jedynie przedni zderzak jest nowy. Wpadłem na tory...
silnik był ok, tylko wszystkie uchwyty mocujące pourywane, jeszcze amortyzatory przednie poszły. wgnieceń żadnych, ale będę musiał zrobić blacharkę, bo auto stało przez zimę cały czas na zewnątrz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum