Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-05, 20:19
arlosza napisał/a:
zbyt dużo ironi...uważaj żeby Madzia ścierą przez łeb Ci nie dała!
no wiesz, mnie grozi mi to, a prawda jest taka, że kobitki mają więcej takowych przygód, facet jak się rozbije to na poważnie, a takie wypadki chodzą... głównie po kobietach.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-21, 22:50
Ja nie siadam, bo nie chcę aby ktoś zginał bo ja będę jechał na podwójnym gazie, po to kupiłem sobie alkomat żeby wiedzieć czy następnego dnia mogę czy jednak nie powinienem wsiadać za kółko...
Wysłany: 2007-05-23, 10:48
Gavel napisał/a:
jeździ przepisowo
ogólnie staram się omijać jazdę autem po alko, po pierwsze reakcje są opóźnione i refleks do du... a najgorsze, ze kicha stracić prawko za jazdę na kacu. Staram się nie jeździć na kacyku, choć nie zawsze się udaje (Spocik łódzki najlepszym tego przykładem )
Wiek: 43 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 11 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2007-05-23, 11:04
na kacyku stracić prawko kicha ale ja straciłem za jednego browca porazka zabrali mi na 8 miechów , było to dawno ale powiem wam ze mnie to czegoś auczyło po jednym nie wsiadać do auta lepiej po trzech
Qubi dobrze mówisz ale z tym zabraniem ci prawka za browara to kicha na maksa mogłeś powiedzieć ze dasz te 500zł dla pana policjanta na prezenty dla dzieci
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-05-23, 21:49
No mi jak dmuchnęli to chcieli 2 000zł, ale jak się zgodziłem to potem się rozmyślili i prawko na 21 miesięcy poszło się je....miałem w tedy 18 lat a prawko zabrali mi 7 tyg po tym jak je odebrałem. GŁUPOTA MŁODOŚCI....
nic nie mam do kobitek za kierownica ale niech troszke uwazniej jezdza bo tak wygladal mojego ojca woz w ktorym jechalem jak mi kobitka przywalila i to juz po rozciagnieciu przez moich kumpli z pracy
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-24, 13:24
ładna masakra
lesny1982 napisał/a:
teraz tylko chodze jak pinoki
Nie przesadzaj
W styczniu faktycznie wyraźnie kulałeś ale w Gołuniu już praktycznie się nie "wyróżniałeś" z tłumu więc można powiedzieć, że zdrowiejesz w oczach
zgadza sie . nie bylem w goluniu , ale na spotkaniu w pruszczu , a raczej na jego obzezach bylo widac , ze miales zdezenie z pociagiem .
cale szczescie ze jestescie wszyscy miedzy nami caly czas .
mnie drazni *^%#$*&$ ze kobiety gorzej i mezczyzni gorzej .
powiem wam jedna rzecz .
bardzo prosze nie obrazcie sie ale wszyscy jezdzicie jak barany ..... (chodzi mi o mezczyzn i kobiety )
i ja nie jestem wyjatkiem ......
dlaczego ????
borykam sie z tym na codzien w pracy .
jezdze autem , ktore w pelni zaladowane wazy 25 ton !!
i mimo ze jest to nowa w miare konstrukcja z 2001 roku z maksymalnym wyposazeniem , abeseami komputerami , stabilizacjami trakcji i pohylow itd.....
(wszystkiego nawet nie jestem w stanie wymienic )
nie ma sily by wychamowac , jak jakas lajza znajdzie w korku 2,5 metra miedzy mna i poprzedzakjacym mnie autem .
i oczywiscie sie w te przerwe musi wpierdzielic .
albo innyprzyklad . tez klasyczny .
wyprzedza bo ma vw lub bmw ....... niewazne jakie ale zajebiste (mysli)..... i widze ze mnie wyprzedza ......idzie na czolowke .... na styki chowa sie przedemna i MAX hebel .
a jak mu sie w dupe wpierdzielisz to jeszcze twoja wina bo przeciez nie taka odleglosc .
bardzo malo jest kierowcow ,ktorzyu z takich rzeczy zdaja sobie sprawe .
przepraszam jesli kogos urazilem , ale nie mowie tego sobie by gadac , bo to moj chleb powszedni niestety .
pozdrawiam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum