Tak jak w opisie: Czy tylnia kanapa wraz z oparciem z golfa III 5D pasuje do vento.
Znajomi mi mówią że kanapa i oparcie w golfie III jest inaczej wyprofilowana i ma mocowania oparcia w innym miesjcu niż vento i na bank nie podpasuje.
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-06-22, 16:01
Chłopaki nie mówcie ze na bank, bo nie zawsze podchodzi tak jak powinna. Mam taką kanapę w domu. Okazuje się że jest różnica w rozstawie mocowań oparć, a jak kupowałem to miała pasować na 100%.
Chłopaki nie mówcie ze na bank, bo nie zawsze podchodzi tak jak powinna. Mam taką kanapę w domu. Okazuje się że jest różnica w rozstawie mocowań oparć, a jak kupowałem to miała pasować na 100%.
Może kupiłeś nie dzieloną, albo z varianta, bo kombi ma inne mocowania, ja mam cały środek z jahre i pasował P&P i potwierdzam że kanapa pasuje, TYLE że musi być dzielona i nie z kombiaka
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-06-22, 23:10
ociu napisał/a:
Hormon napisał/a:
Może kupiłeś nie dzieloną, albo z varianta, bo kombi ma inne mocowania, ja mam cały środek z jahre i pasował P&P i potwierdzam że kanapa pasuje, TYLE że musi być dzielona i nie z kombiaka
Kanapę mam dzielona, wyciągałem ja ze zwykłego golfa, ale ostatnio widziałem kombi z takimi fotelami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum