Ciekawe czy gdyby było miejsce wolne tuż obok tego golfa z szerokim zdezakiem to czy by tam zaparkował ? <polewa> gang olsena miał zawsze plan on raczej nie posiedzzi zaplanuje
_________________ Przewozy 9 osobowym busem dostępny 24h. Mercedes Vito 639 www.Pewka.pl cała Europa.
ale kozak był nie zły, tylko że tacy ludzie za każdym razem czują się bezkarni za to co robią i w jednym momencie się szybko skończy rozgryewczka. rutyna go zgubi!!!
Nic mu nie zrobią ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu, jeśli znając nasza policję... Jedyna nauczka to będzie taka, że jeśli to zostało w necie umieszczone, to każdy to już zobaczył, kto go zna to będzie wiedział, więc przed linczem się nie uchroni
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-07-10, 22:18
KAISER napisał/a:
No ale ktoś to nagrał i widać numery rejestracyjne więc mam nadzieję, że to zgłosił...
czytałem dziś na WP innym serwisie ze policja ma już gagatka (15 min ustalali tożsamość) a teraz szuka właściciela obrobionego Golfa bo nie wiadomo czy nie zostało coś jeszcze uszkodzone. Tu link
http://nasygnale.pl/kat,1...ml?ticaid=6a7fe
u mnie tez sie ktos dzis w nocy nie bal.. mialem takie ladne kierunkowskazy i blendy dymione.. mialem.. ;/ jakis sku...syn tez chcial takie miec ale za darmoszke.. no i ma
mialem takie ladne kierunkowskazy i blendy dymione.. mialem
coż zrobić... Jakby były przykręcane to by raczej zostały na miejscu bo by mu to trochę czasu zajęło. A tak, jak wszystko jest na wcisk to chwila moment i jego. Ja przed kradzieżą ewentualną po zakupie nowych halogenów przykręciłem je dosyć specyficznie i niestandardowymi śrubami, tak, że jakby ktoś chciał je na szybkiego zakosić, to by się musiał mocno nagłowić, by je odkręcić. Ale jak sprzedawałem auto to wykręciłem ja, i powiem, że sam miałem spore problemy by to odkręcić - śruby trzeba było rozwiercać, bo trochę skorodowały i już nie szło ich odkręcić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum