Wysłany: 2010-07-13, 10:23 Zerwana linka sprzegła 1,9 TD
Witam, szukajka nie pomogła wiec pisze nowy temacik...
Wczoraj podczas jazdy gdy normalnie chciałem zmienić bieg na wyższy, nastąpiło wpadnięcie pedału sprezegła do podłogi po czym nie chciał już wrócic do góry.Zatrzymałęm furke na poboczu, maska w góre a tam linka sprzegła w dwóch kawałkach
Mam pytanie- czy dam radę sam ją wymienić??? dodam ze jestem średnio zaawansowany w mechanice ( linka z samo-regulatorem )
Silnik: 1.9 td Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2010 Posty: 38 Skąd: polska
Wysłany: 2010-07-13, 20:48
kolego, wszystko można zrobić samodzielnie, kup linkę, rozbierz to co trzeba i złóżw odwrotnej kolejności. zamiast tracić czas pytając się na forum " czy dam radę" wymień linkę, i będziesz wiedział czy dałeś radę
Spoko akcja była po 22 i nic nie widziałem wiec pytam- otóż po to jest to forum..
Faktycznie linkę wymieniłem sam i bez większych problemow, tylko trzeba było plastiki odkręcić pod kierownicą..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum