Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2007-02-02, 21:33
a już myślałem że źle wpisalem strone bo wyskoczyła mi jakaś inna strona niż ta do której bylem przyzwyczajony. Ale jestem pozytywnie zaskoczony nowym designem naszej stronki.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-02, 23:48
no ja cie krece. profeszjonal. co ja bym dodal. zeby tam gdzie sa te dwa samochodziki na gorze....w nagowku.....sie one zmienialy....naczy rozne zdjecia zeby tam sie pojawilay....np: ze zlotow, naszych bryczek.....takie tam
oo i porada sie pojawila
[ Dodano: 2007-02-02, 23:52 ]
ooo i spyro dodal zajeb... porade. nie mialem pojecia ze mozna separatorek zamontowac. a ja glupi psioczylem na moje radyjko ze stacji nie odbiera poprawnie
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-02-03, 03:23
forum jest ok a stronka-szoczek moje gratulacje-wydaje mi sie , ze ma teraz bardziej przejzysty uklad, ale ale... nie wiem dlaczego jak sie wpisze adres z domena pl, to jeszcze na stara szate graficzna wrzuca (jest tak, czy mi sie wydaje) ?
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-04, 12:24
kovval napisał/a:
zeby tam gdzie sa te dwa samochodziki na gorze....w nagowku.....sie one zmienialy
tak będzie, zanimuje to we Flashu, ale narazie nie mam poprostu kiedy...
kovval napisał/a:
spyro dodal zajeb... porade. nie mialem pojecia ze mozna separatorek zamontowac. a ja glupi psioczylem na moje radyjko ze stacji nie odbiera poprawnie
Poradę zrobiłem dzięki namowie Gavel'a, pochwaliłem się mu w rzomowie, że kupiłem ten separator i zobaczymy cy to rzeczywiście działa. Gavel zagaił mnie żeby zrobić poradę, więc skorzystałem z propozycji i pomknołem do autka z aparatem:-)
marmarmarek napisał/a:
domena pl, to jeszcze na stara szate graficzna wrzuca
Albo poprostru wciśnij prycisk ODŚWIEŻ w swojej przeglądarce i powinno pomóc.
Gavel napisał/a:
A wracając do stronki to Spyro czeka Cię trochę roboty w poprawianiu szczegółów
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-15, 22:49
kminas, zmieniłem właśnie... Trzeba mi się było przypomnieć mailam czy na gg. Wiesz, ja sam działam ze stronką i ostatnimi czasy trochę czasu mi brakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum