Stary Masz fajne autko , nie ma lepszego niż Vento... a co do zmian, tak jak mówisz, fele, zawiecho, no.... moze grill bez znaczkai wydech. Dla mnie byłoby bomba, a co do koloru - jest sliczny a ile tam masz śmignięte na tarczy? Pozdro no i życze udanych pomysłów przy zmianie "image" Vento
Tak jak już pisałem w innym temacie przebieg NA TARCZY to 90 tyś ale wiadomka
że coś nie tak ale dla mnie się liczy że jestem pewien co do jego stanu .
Wiem że na bank tyle nie ma ale wydaje mi sie tez że nie zerował się sam przy 300 bo mie wygląda na 390 więc pewnie cały wymieniony albo kręcony.
Jak jest naprawde
A co do wydechu to napewno bo ta rureczka mnie juz dobija a co do grila to jedynie taki jak mam tylko bez znaczka
jajo111 napisał/a:
Podoba mi sie audio w srodku (good radyjko)
Tak radyjko jest takie jak planowałem chodź CDE 9855R kusi
A reszta znalazła się przypadkiem i napewno sie zmieni.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-10, 18:35
bordo.....dzolo i spyro....wy buraki jedne bez obrazy oczywiscie .....bo ja to ciemnota jestem . ladny lakier, i grill tak poszukiwany przez wielu...nawet ze znaczkiem spoko wyglada. lux
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2007-02-13, 19:45
no kule . extra wozek prawie jak moj . z tym ze moj trzeba pomalowac i jak patrze na twoj to chyba zostawie to moje bordo ,nie bede zmienial koloru tylko malne caly ze zderzakami listwami klamkami , bo jak widze czasem takie nie dobrze dobrane lakiery i widac co bylo domalowywane to mnie szlag o malo nie trafi.
chociaz teraz ja mam 3 kolory na aucie i tez mnie szlag trafia, ale juz niedlugo to sie zmieni
a tak poza tym
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-16, 00:16
Dzolo napisał/a:
od tygodnia staram się go złapać , jak tylko
zobacze to zaraz przyatakuj
druknij sobie ulotki Klubowe i wsadzaj za wycieraczke na przedniej szybie,ja tak robię i chyba zdaje to egzamin. Na pewno właściciel nie omieszka zajrzeć, a swoją droga spróbuj go na żywo zaprosić...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-03-04, 21:07
Masz szczęście że mi Przemek powiedział że to Ty je bierzesz bo na początku tak się napaliłem że chciałem od razu do gościa pojechać i sprzątnąć je temu Bizonowi
A ja mam takie pytanko. Jak policja reaguje na te swiatla przyciemniane. Wiem ze glowny odblysnik jest nieruszony no ale dso reszty tez moze sie przyczepic przeciez jais upierdliwiec:/
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-04, 21:23
babyy82 napisał/a:
Jak policja reaguje na te swiatla przyciemniane
jak umiesz z nimi gadać to nic ci nie zrobią, w końcu masz wybity znak homologacji więc trzeba się kłócić, że są homologowane i takie je kupiłeś i koniec. BO oczywiście jak się przyznasz ze samemu to już kaplica...
Mówią wooow robimy tak w naszym vento
A tak na serio to mam nadzieję że bedzie luzik i tak
jak pisze Spyro absolutnie nie można mówić że samemu
się to zrobiło
Gavel napisał/a:
I porób jakieś fotki bo po tej jednej z aukcji mam niedosyt.
Dostaniesz całą galerie
Sa napewno dużo ciemniejsze niż
na tej focie na allegro.
efekt zabujczy .
znam to z doswiadczenia stary . widac ze sie popisales .
mam tak samo . i pare innych osob , wiec jak widac "wirus " sie rozwija .
swiatla daja identyczny efekt swietlny . do czasu jednak kiedy nie przejedziemy sie dziadoska droga w nocy kiedy pada .
i tu wielkie rozczarowanie . co prawda nie mam pojacia dlaczego dopiero teraz mi to zaczelo przeszkadzac i malo tego nie dokonca pamiepam czy przed smokedowaniem mialem takie problemy , ale ja sie jednak zdecydowalem i bede wymienial lampki na cos naprawde godnego polecenia . i nie chodzi mi tu bynajmiej o wyglad tylko efekt swiecenia .
pozdrawiam i niech zyje tuning .
[ Dodano: 2007-03-04, 23:34 ]
a nie pisze tak po to by komus przytknac , tylko jak sami wiecie 140 -160 na trasie do aleksa kiedy pada w nocy ......... to tak jakbym na stado bawolow na roweze gnal hehehehe
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-03-05, 11:45
ja bym zastosował mocniejsze żarówki ewentualnie zastosował przekaźnik jak by się okazało że napięcie do żarówek dochodzi za małe Dzolo, rewelacja lampki no i ten grill pierwsza klasa
mam zaroweczki osram +40 . mocniejszych boje sie zalozyc z uwagi na odblyslnik .
druga sprawa .
elektryk wymienial mi przekaznik od swiatel , wiec to rowniez odpada , a faktycznie jak by nie patrzec na gg poruszalem juz ten temat z chlopakami i nie jeden skarzy sie na to samo .
teoretycznie swiatla sa mocne . wszystko jest w pozo . maly tylko szczegol ze w deszczowa noc gowno widac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum