Uprzejmie informujemy wszystkich posiadaczy Ventek, jak też ich miłośników iż w dniu weekendowym jakim jest sobota dnia 24 lutego, odbędzie się II mini spocik w Toronto City (czytaj: Toruń). Wszystkich chętnych zapraszamy do potwierdzenia swojego przybycia w celu ustalenia miejsca spociku. Pozdrawiam!
...heh:) na dniach bede miał syna!:)...zobacze o ile stopni mi sie świat przewróci!haha:O...jak sie oswoje do 24tego z potomkiem i nie oszaleje za nim bo pierwszy to na "BANKOWY" Przemasa wpadam
czyli mam bkowac jakis parking tak?
mam propozycje . " najsampierwej " pojedziemy sobie na taras widokowy tvn.
to jest miejscowka , ktora koniecznie trzeba zobaczyc w toronto .
"puznierejwej"mozna sie pyknac ( z flagami na dachach ) przez torun do mcdrivera , czy maka jak kto woli .hehehe . tam sie mozna nawp......c.
ewentualnie mozna szukac jescze innego miejsca na jadlo .
z mc . jest niedaleko do carefoura , ale watpie by zechcieli wspolpracowac .
organizowac jakies miejsce , czy sobie tak damy rade .....?
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-10, 19:07
kurcze na liście jestem a nie mam pewności że będę ale bedziemy się starać
kovval napisał/a:
a z tymi z carefoura wogole nie tzra gadac. poprostu sie zaparkujemy i tyle
dokładnie tak tylko ważne żeby ten parking był zamknięty tzn podziemny czy coś w tym stylu coby nam wiatr nie wiał i zimno się przez to szybko nie zrobiło
co do żarełka to może być Mc'Shit, może być jakaś pizzeria, albo inne tego typu lokale - to akurat mniej ważne - najważniejsze żebyśmy mogli sobie w tym miejscu w kupie posiedzieć
Gavel - stary ..... co to jest " podziemny parking"? hehehe . star . to jest RUMUNKOWO i fakt ,ze to rudzykowka nic nie zmieni .
a czy np. krengielnia moze byc?
jest nawet gdzie zaparkowac..........za plotem , i jadlo tez jest , mozanby sie tez przejsc do pizzerii VENTO , ktora zanlezliscie ostatnio .
Noo Paul myslałem że sie nie odezwiesz juz w tym temacie ( ogólnie rzadko wpadasz ) Mam nadzieje że się oswoisz i wpadniesz bo daleko nie masz
Pozdro
cze Dzol i reshta! zadko wpadam na forum bo net mam do dupy na radiu:/...3majcie za mnie i mego syna...jak zawitam to bankowo foty pierwsze zabiore!!!:)
pozdro!
ps. plan spociku Przemasa mi tez max pasi bo lubie widoki zacne:)...pa!
ja odpadam ze spociku mam kontrolę sił rodzinnych (teściowa) i dodatkowo muszę jechać do Kętrzyna aby inspektora odtransporować na miejsce stałego zamieszkania tym razem naprawdę nie mogę
WOLF1955, teściową na pokład i do torunia , napewno sie jej spodoba
A tak poważnie to wielka szkoda
teściowa to pikuś do tego co wynikło z moim autkiem poszedł rozrusznik i walneło koło zamachowe venciara w remoncie jak nie urok teściowej to sraczka i tak ciągle coś ,szkoda że mnie tam nie będzie ale nic straconego spotkamy się jeszcze . DZOLO dzięki za poradę ale jak widzisz nic z wyjazdu
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-16, 15:32
WOLF1955 napisał/a:
jak nie urok teściowej to sraczka
lepiej bym tego sam nie powiedzail....no moze jeszcze......przemarsz wojsk radzieckich chociaz moje tesciowa ostatnio sie prostuje, tzn jak mowie ze nie chce herbaty, to sie powstrzymuje.....i dodaje mi tylko cukru do niej , juz bez cytryny. moze za 50lat, wkoncu nie dostane herbaty
Wysłany: 2007-02-16, 17:20
nie nie bron boze, twoja mamusia jest kochana. zyjmy w zgodzie i przyjazni. tylko nie wie co to znaczy ze ja naprawde nie chce jak mowie ze nie hce hernaty, tzn ze nie hce herbaty, a nie ze nie chce...... cytryny do herabty poza tym bardzo wporzadku mi sie trafilo
no to autko zrobione ale kasy z portfela wypadło tylko 800 zł porzedni facio co robił mu operację dał za mały zimmering w rozruszniku i tym faktem zaczeło się piłowanie zębów na kole zamachowym i aż pierdło ale kasiora popłyneła i nici z spociku
birac pod uwage , ze do soboty zostala juz zaledwie chwila , wiec bardzo , bardzo prosze by osoby chetne na przyjazd sie za anonsowaly i przy okazji bardzo prosze napisac o ktorej was sie spodziewac .
a ja w miedzy czsie postaram sie znalesc jakis punk zborny .
A teraz uwaga Każdy kto stawi się na spocie otrzyma punkcik "Pomógł", punkt przyznawany za promocję naszego klubu na terenie miasta Toruń No to myślę że teraz więcej ludzi przyjedzie
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Wysłany: 2007-02-20, 23:11
no to ja zapier..... zabka przezmorze polnocne, wpadne do baltyku i dalej prosto wisla pod prad do Torunia a tak na serio to on 2h na polskiej ziemi jestem. takze my tez bedziemy, no chyba ze w drewnianym kosciele cegla nam na lep spadnie bedziemy juz w piatek ale w bydgoszczy u rodzinki. a sobote wiadomo gdzie.
birac pod uwage , ze do soboty zostala juz zaledwie chwila , wiec bardzo , bardzo prosze by osoby chetne na przyjazd sie za anonsowaly i przy okazji bardzo prosze napisac o ktorej was sie spodziewac .
a ja w miedzy czsie postaram sie znalesc jakis punk zborny .
]
..Ja sie melduje jakos popoludniu, ale na bank(owy Przemasa;) jeszcze za jasnego by sie nieznanym przyjrzeć:)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum