Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-11, 10:59 VW Vento w filmach i serialach.
Oglądasz coś w tv, zauważyłeś Vento, wpisz tutaj tytuł filmu/serialu i najlepiej czas lub opis sytuacji. Zrobimy sobie małą kinematograficzną bibliotekę Ventek..
Ja zacznę oczywiście filmem 2 Fast 2 Furious, ale to każdy zna.
Aktualnie jestem na etapie oglądania wszystkich odcinków Prison Break, i w 6 odcinku pierwszego sezon(sam koniec, gdy Michael ma zostać przeniesiony do innego więzienia i w ostatnej chwili naczelnik go zawraca pokazują auto z agentami Secret Service stojące za więzieniem, a przed tą furką widać kawałek tyłu Vento Screen poniżej:u za więzieniem stoi zielone Vento (Jetta, jak to w USA).
Screen poniżej:
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 43 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-11, 11:35
no to ja dopisze jeden filmik, który wszyscy znają: "American Pie"
też tam w jednym ujęciu była amerykańska Ventka
jak gdzieś znajdę filmik to zrobię screena
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-11, 11:45
No w Kryminalnych to normalka, prawie że w każdym odcinku jest ub Mondeo. A z filmów to jeszcze pamiętam z filmu Loser, że jeździła Vento Mena Suvari, ale jak dorwę go na DVD to zrobię screena, bo Jak se nie mylę to była to Ventka jak Mareckiego - złota strzała...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum