Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-19, 11:12
przemolas4 napisał/a:
1.5 h filmu ma spyro na karcie , wiec mam nasdzieje , ze udostepni .......
no to nieźle nakręciłeś Jasne, ze udsotępnie, wstępnie prosiłem Szwagra czy by się podjłą zmontowania filmiku, co by u mnie nie leżał kolejny rok na dysku.
koval, furaczek nadal świeci przykładem i akurat felg to ja bym nie ruszał bo idealnie pasują do tej fury.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2010-08-03, 09:31
ale zes odkopa walnal ...pol roku. co tu duzo gadac, vento stoi juz od zlotu, jezdze nim co miesiac .....jezdze to duzo powiedziane, przepalam i sie nim pokrece zeby sie nie zastal. ma nowy rozrzad, nowa pompe wtryskow, a tak to stoi..... i sie marnuje. Generalnie jest na sprzedaz. nie ma sensu zebym go trzymal, jak wogole nim nie jezdze. niech sie ktos pocieszy. ja musze chaupke wyknaczac a to studnia bez dna, i zabiera mi caly wolny czas jak jestem na ladzie, wiec nie mam czasu na grzebanie w aucie. paska tez chce opchnac i kupic ...cos. najbardziej widze A6 kombi 2005. i to tyle u mnie.
Wysłany: 2010-08-03, 17:46
cena wysoka ... i niewysoka. bede sprzedawal ze wszytkimi gratami jakie mam + air + kola ziomowe na felgach + drugi komplet siedzen i boczkow + spojler + oj jezu no pelno gratow, caly garaz. auto pali jak nigdy po wymianie pompy wtryskow. ktos bedzie zainteresowany kupnem to na PW prosze, jakis rabat dla klubowicza sie zrobi
Wysłany: 2010-08-04, 09:37
nie trzeba banku okradac. auto jest lekko drozsze od najdrozszego na gratkach, otomotach i innych takich. z tym ze tam najdrozszy jest benzyniak jakis goly
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-08-05, 19:01
powiem tak gdybym wiedział o sprzedaniu vento miesiąc temu to stało by u mnie w garażu ale ,kaska poszła na swap vr-ki no i na chałupkę bo nie wiedziałem co z nimi zrobić ,ale jak już się zdecydowałeś na sprzedaż to życze ci żeby się udało w miare szybko bo kaske też potrzebujesz ,a przyszły właściciel będzie zadowolony z autka
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-09-13, 11:56
Oczywiście namówiliście nowego właściciela do zarejestrowania się na forum W zasadzie taki zapis powinien być w umowie kupna-sprzedaży....
Oby nowy właściciel dbał o czarnucha jak Kovval z Arlą
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-09-13, 12:42
vezet22, z tego co wiem to Kovval pisał ze sprzedaje auto dlatego ze on nie ma czasu sie nim zajmowac praca nie pozwala i nie chce aby furak stał i sie marnowal
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-09-13, 13:15
Ano niestety czasem tak bywa w życiu, że czasu brak na mody i furak stoi i wrasta w ziemię, i wtedy lepiej, żeby ktoś przejął schedę i dalej kontynuował dbanie i modzenie autka ;( Choć nie zawsze wychodzi to na dobre autku niestety...
spyro, Ty najlepiej wiesz jak nie wychodzi to na dobre.
Chociaż projekt 100P-ka kolega kubala_ wyśmienicie kontynuuje
Wszystko zależy od człowieka i od tego czy ma chęć zainwestować w stary samochód. Jedni kupują gotowca odszykowanego na zloty i samochód w ich rękach niszczeje, a drudzy od podstaw (szarej serii) tworzą niepowtarzalny model, który z czasem zostanie doceniony.
Wysłany: 2010-09-15, 10:07
Dark Vader pojechal do Slupska. Kupiec dosc mlody, napalony, nie dzieciaty, czyli ma czas, napweno ma checi i po tym co mowil, a takze jego kobieta, wnioskuje ze bedzie dobrze podobalo mi sie jak ona na poczatku zalila sie ze teraz to wszystkie wolne chwile gosciu bedzie przy aucie spedzal, ze bedzie pucowal co dziennie, itp, a ona w odstawke pojdzie...... przejechala sie 2 km, felga sie zakrecila, recaro wypiescilo, audio pogralo, ludzie poogladali sie za autem..... wysiadla odmieniona o 180 stopni ... to moje dziecko moj samochod, bede go myla non stop
czyli nie jest zle. z netem podobno maja kiepsko, takze ciezko powiedziec czy sie zarejestruja.
A czemu sprzedalem to wiadomo. Vezet ja tez myslalem ze vento na zawsze zostanie, ale czas leci, priorytety sie zmieniaja. nie ma mnie w domu pol roku. jak jestem to musze dom wykanczac i z dzieciakami posiedziec. vento....od swiet jezdzilo, co by sie nie zastalo. i tak juz z 1,5 roku. to jaki sens je trzymac? ja juz sie nacieszylem, niech ktos inny teraz ma radoche. ja narazi emam inne dwie pociechy. moze pozniehj....jakas warszawa pickup low ride
Wysłany: 2010-09-15, 11:42
kovval napisał/a:
moze pozniehj....jakas warszawa pickup low ride
Kovval, jak ja Cie rozumiem U nas było podobnie. Ja tam napalam się na VW Gofra 1 a już najbardziej na Jettę Coupe koło 1980 roku. Ale narazie kobieta mi nie pozwala, no bo to priorytety...
kovval, dziś widziałem twoje auto. Wozi się nim gość po ustce i widać go tylko wieczorem tj. koło 19 Poznałem vento po felgach. Jak narazie wygląda łądnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum