Silnik: 1,8
Wysłany: 2010-08-10, 13:20 Błotniki
Witam! Jako, że lato pomału dobiega końca trza zadbać o blacharkę w ktorej powstało małe spustoszenie po ostatniej zimie. Chcę wymienić z przodu błotniki, których nie da się już uratować i tutaj pytanie: czy zamienniki których pełno na allegro są dobre? Zakładał już ktoś? http://allegro.pl/item114...f_iii_9198.html
Wysłany: 2010-08-10, 13:42
Szukałem po szrotach to znajdywalem jeszcze gorsze egzemplarze od moich, więc zdecydowałem się na takie. Ciekawe jak szybko zgniją czy przeżyją chociaż jedną zimę
Wysłany: 2010-08-10, 16:31
Na tych moich są naklejki firmy Embo - quality cataphoretic, made in EU czyli domyślnie chiny:P Wieczorem oddaje ventke do malarza, w sobote-niedziele zdam relacje jak na autku będzie wyglądać.
do swojego kupiłem oryginały poszerzone i bez luki na kierunkowskaz, bo nie mam haka to na co mi kierunkowskaz. Dałem 100zł i są w świetnym stanie. Kolor dokładnie taki jak Ty Gural99 potrzebujesz.
Wysłany: 2010-08-13, 22:23
Hej, mam już pomalowane błotniki na chacie, wyglądają obiecująco Teraz muszę je sobie jakoś zamontować. Czy procedura ich wymiany jest taka sama jak w golfie 3 ? Znalazłem foto poradę na forum golfiarzy: http://www.vwgolf.pl/pora...da-by-jaszczur/
Wysłany: 2010-08-18, 17:47
Błotniki wymienione Nie mogę z czystym sumieniem nikomu ich polecić z tego powodu, że mogą nie pasować tak jak u mnie. Lewy przypasował elegancko gorzej z prawym, który trzeba przyciać wytłoczki od wewnętrznej strony a sam błotnik lekko wygiąć. Także kupujcie na własną odpowiedzialność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum