1 Mam wtryski seryjne podajże 180. I byłem dzisiaj na hamowni i wyszło mi że mam 70KM i 160 Nm I gostek mówi że te wtryski są do du** i mam kupić inne. I mam chęci kupić od afn czyli 110. I teraz mam pytanko czy same końcówki włożyć do moich czy całe mam kupić i one bd pasować bez przeróbek ?
2.Potrzebuje twarde amorki ... Jest to TDI z 96 roku. Tak do 500 zł no góra 600. Hm albo coś polecicie. A i nie mogą obniżyć mojej ventki niżej niż 2 cm bo potrzebuję dość wysokiego . Jak zeskanuję to wrzucę mój śmieszny wykres ale proszę bez śmiechu
ciśnienie z tego co pamiętam to powinieneś miec 190bar . AFN chyba ma 300bar więc nie wiem czy wogole zda to egzamin. zapytaj SŁAW71 on oblatany w temacie tdi.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-08-16, 21:22
ShoOt napisał/a:
Potrzebuje twarde amorki ...
Kup gazówki Sachs, Bilstein, KYB.
U mnie są KYB w gazówce...nawet fajnie się na tym lata bo zawias wysoki i trzyma się w zakrętach ale niestety na wertepach mam za twardo, no olejowych-fakt że wytyranych pływało sie jak na pontonie a tu już trochę zawias jęczy
Moje wtrysk już chyba dosyć już nachodziły ( mam przebieg 300 000 ) Jak się da to wkładam od AFN do tego ładnie ustawię programem i z tych 70 KM powinno być z 120
W końcu albo to winna pompy albo wtrysków... Na VAG- u wykazało że wszystko jest ok .. A ten koleś w mojej okolicy ma dobrą opinię wiedz raczej wie co mówi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum