Wysłany: 2007-02-10, 17:04 Panowie !!! Czystość krwi VENTO ...
Jestem trochę zniesmaczony faktem iż co poniektórzy ranią nasze Vento przodem od GOLFA III, to profanacja ... nie róbmy tego, to jest straszne .. proszę Was o to i zarazem przepraszam wszystkich, którym pojechałem po ambicjach Pozdro
Mam na myśli utrzymanie przódu Vento, lampy tuningowe mogą być i są fajne ale przerdewszsytkim chodzi mi o przód z GOLFA III i wszelkiego rodzaju lampy tuningowe z GOLFA III... ale to i tak wasz wybór...
Mam na myśli utrzymanie przódu Vento, lampy tuningowe mogą być i są fajne ale przerdewszsytkim chodzi mi o przód z GOLFA III i wszelkiego rodzaju lampy tuningowe z GOLFA III... ale to i tak wasz wybór...
Wszystko jest kwestią gustu i tyle na ten temat
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
wszystko kwestia gustu . co prawda seria moze faktycznie nie ciekawie wygladac , o tyle naprawde dobre tuningowe cudenka nawet od golfa w vento beda zdobic . tylo panowie to trzeba z glowa .
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-11, 11:56
Ja też popieram, zę żadne fronty od Golfa nie mogą być w Vento, same lampy także. Po to Vento ma inny przód żeby było inne od Golfa, którym jeździ pół wsi
Theority, nie masz co się denerwować, bo przecież sam zmieniasz teraz front w autku, więc idziesz ku dobremu:-)
Silnik: ADZ
Wysłany: 2007-02-12, 22:48
Jako że kupiłem zamiast Vento golfa III kombi to w przyszłości chciałbym zrobić sobie front od Vento i nikt mi nie powie że to profanacja czy coś takiego.
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-02-13, 01:01
to tak jak prozd od golfa 4 w borze... bleee a do golfa dac przod od bory jest OK wiadomo z auta z nizszej polki wrzucac front do wyzszej to chyba gorzej niz odwrotnie bo jak wiemy vennto i bora to auta jakby dla innej klienteli niz golfy i byly o pol oczka wyzej
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum