Ja mam takiego pentium 4, że nie da go rady podrkęcić nawet o jednego megaherca, a mam 1.4 GHz, ale za to strasznie się grzeje - bezwładny osiąga temperaturę 50 stopni, a podczas wysiłku dochodzi do 60 (ale udało mi się go nawet rozgrzać to prawie 90 stopni)
a po muchomora mi? skoro tyle czasu chasa i jest spoko, to niech i tak chodzi będę jeszcze inwestować w chłodzenie rakietowe, hyhy zamontowałem tylko dwa dodatkowe wentylatory , wiecej nie nie bede dokładać, bo komputer nie jest nowy, ma ze 5 latek, wole sobie za to kupić nowy dysk
albo z chłodzenia lodówki, jak ktos ma chłodzona azotem
buahahaha
A tak na poważnie, u naz w moeście jest jeden zakład ,robi wyroby se stali nierdzewnej, mają tam ogromne butle na zewnątrz i jedna właśnie z ciekłym azotem, przy samym dole sa takie rury, to tak masakrycznie oszronione, że szok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum