Wysłany: 2010-08-27, 23:29 [Sprzedam] Iphone 3G WHITE 16GB
Iphone 3G 16GB BIAŁY, żadna chińska podróbka, prawdziwy Iphone CALIFORNIA
osobiście używam go już ponad rok (od czerwca 2009)
obchodze się z nim prawie jak z jajkiem ;P ogólnie jestem pedantyczny
telefon jest jailbreakowany
posiada dość stary system bo 3.0, ale mi się nie chciało wgrywać nowego ;P a stary bdb działa, poza tym nowy nie wiele wnosił, więc mi to było zbędne
simlock ominięty przez ULTRASNOW
wgrane są programy do nawigacji samochodowej sygic i navigon oraz w standardzie apple "mapy" (telefon świetnie sprawdza się jako GPS ze względu na duży ekran) oraz pare fajnych gier i programów
telefon w stanie bdb (jest 2-3 minimalne pęknięcia na obudowie - ale one powstały samoczynnie, wina konstrukcyjna obudowy, jeśli ktoś nie wierzy odsyłam do linku gdzie jest opianie, że tak się dzieje ... http://myapple.pl/iphone-...w-obudowie.html )
telefon nigdy mi nie spadł !
w zestawie :
telefon
pudełko
ładowarka sieciowa + kabel usb
słuchawki (jedna słuchawka nie gra)
ładowarka samochodowa (nie ma w standardzie)
słuchawka blueetooth (nie ma w standardzie)
chyba o niczym nie zapomniałem? jakieś pytania?
fotki dodam przy najbliższej okazji
cena 999zł
za pare dni pewnie poleci na allegro, jak nie znajdzie się kupiec wcześniej
jakby ktoś był zainteresowany to można go obejrzeć od 1 września prawie codziennie w Rzeszowie (oprócz soboty i niedzieli)
sprzedaje tylko i wyłącznie dla tego, że potrzebuje pieniędzy, następny telefon jeśli tylko będzie mnie stać to także będzie iphone, tylko że już ten nowszy 4
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2010-08-27, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
zeniTh, zamiast kupowac iPhone 4 generacji lepiej ta kasę włóż w porządne zimówki
bez spamu proszę,
a telefon dla tego sprzedaję, że właśnie chce doinwestować auto, czyli zimówki, olej + filter, przegląd się zbliża i takie pierdoły
a iPhona 4 może kiedyś tam sobie kupie, nie mowie ze za miesiac czy dwa, ale moze za rok, poltora
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum