Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-31, 21:17
bruno napisał/a:
do Spyro-co to jest ten skrót w którym mam sprawdzic?
ETKA to multimedialny katalog części do aut z koncernu VW-Seat-Audi_Skoda, jest bombowy, akżda najmniejsza pierdółka jest opisana, rozrysowana i podany numer katalogowy. Ma ten program większosc porxządnych sklepów motoryzacyjnych sprzedających głównie części do VW. Miałem go kiedyś, ale niestety płytka się sypnęła i już nie chodzi. Może ktoś z Klubowiczów ma i użyczyłby? Albo poprostu poszukaj w jakiś sieciah cp2p (emule, kazaa, edonkey, DC++, thorent itp)
Rafał, dziękuje! bardzo chętnie:) jestem na jutro umówiony z dalekim znajomym-blacharzem-jeśli się nie uda(a nie będzie on miał za dużo czasu na to) to na pewno się skontaktuję.
Czy ktoś ma program, o którym pisze Spyro? facet w sklepie motoryzacyjnym go miał, ale sam nie potrafił zlokalizować która to uszczelka... a mi dał jedynie zerknąć sobie przez ramię...taki spec z niego. proszę Was, jesli któryś z Was wie o która uszczelką emi chodzi (opis powyżej na początku tematu) to sprawdzcie jej numer w swoim Ventylu jak będziecie rano wsiadać do niego. to baaaardzo mi pomoże!
[ Dodano: 2006-09-03, 11:57 ]
ok, widzę że nikomu się nie chciało zajrzeć do bagażnika. szkoda. zrobiłem to inaczej. zakleiłem klejem bez uszczelki. wygląda mniej estetycznie ale przynajmniej jest sucho.
Spyro, przeslij mi adres domowy to Ci przesle DVD z roznymi programami, mim ETKA , INFOTECH, VAG.... w końcu nie zbankrutuje a przyczynie się czym dobrym dla adminstratora no nie
Spyro, przeslij mi adres domowy to Ci przesle DVD z roznymi programami, mim ETKA , INFOTECH, VAG.... w końcu nie zbankrutuje a przyczynie się czym dobrym dla adminstratora no nie
ETKA zamjmuje 699MB, InfoTech 1.31 GB a np AutoData juz "tylko" 480MB więc, musiałbym te programy podzielić na pakiety i wysłąćna maila, ale przy rozpakowywaniu niech który padnie i będzie kapa, więc najlepiej przesłać CD lub DVD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum