witam. jedna sprawa to że parują mi szyby,a drugie jak dziś włączyłem ogrzewanie to odrazu zaparowała mi szyba i jakiś dziwny zapach był.Co poradzicie?
Kupić nowy i założyć. jest też tańsze rozwiązanie - owinąć sama ramkę rajstopom, tez pomaga - u mnie tak bynajmniej było i jakoś zdawało egzamin, póki sam się nie zobaczyłem co tam było
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-09-05, 17:39
sebastian napisał/a:
jest też tańsze rozwiązanie - owinąć sama ramkę rajstopom, tez pomaga - u mnie tak bynajmniej było i jakoś zdawało egzamin, póki sam się nie zobaczyłem co tam było
Ale nową rajstopą, bo jak używaną to może parować szyba nie będzie ale wstrętny zapach zostanie
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-09-05, 17:46
barthi-80, a co z płynem chłodniczym, ubyło
cinek82 napisał/a:
Ale nową rajstopą, bo jak używaną to może parować szyba nie będzie ale wstrętny zapach zostanie
Śmiej się, ja już rok latam z rajstopą, stary filtr grzybem zarósł i wolałem go wywalić i jakoś mi tak zeszło i nie ma kiedy wwalić nowego filtra, z resztą...trzeba go najpierw kupić
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2010-09-05, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum