witam
mam problem z woda za pasarzem nie wiem co moze byc powodem uszczelki chyba sa ok.
ost tez sprawdzałem szybra w jednej z dziur miałem taki korek wyciagnołem go i co sie okazało ze niema tam wezyka odprowadzajacego wode na zewnatrz mam pytanie jak sciagnać podsufitke ew. jak zamontowac ten węzyk.
a i jeszcze jedno pytanie czy szybra ma tylko 2 odpływy czy pod dachem tam gdzie sie chowa szybra sa kolejne 2 odłpywy jesli sa to gdzie ta woda sływa?
a i odbiegając od tematu chce kupic wiązki drzwi-drzwi z pełna elektyką (kablami) el.lusterka, szyby (gg 9730646)
odkrecasz wszystkie uchwyty-raczki , daszki przeciwsloneczne , listwy gorne , podsufitke z uszczelki od szyberka wysuwasz i sama spada ale uwazaj zeby sie nie polamala wezykow w szyberku jest 4 tylnie ida prosto za auto w tylnich nadkolach
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2010-09-28, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum