Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-09-21, 15:16 Klinika u Mańka (auto serwis) Krynica Morska
moj kolega ma warsztat zajmuje sie profesjonalnymi swapami kazdego silnika (osobisty projekt silnik R36 w mk2 w fazie budowy ) jesli ktos by potrzebowal mechanika do tej roboty serdecznie polecam. piszcie do mnie a ja bede kontaktowal was z Mańkiem. znany na forum golfa
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
O no to projekt gruby i to bardzo A tak w ogóle ile ten majcher bierze za swapa ? Chodzi mi o to że przywozi mu się auto i odbiera. Nie chodzi mi tu o koszty silnika z osprzętem tylko za samą robotę przekładki.
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
F7R :C
Ostatnio zmieniony przez Mlody~ 2010-09-21, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum