Wysłany: 2007-02-19, 18:03 [KUPIĘ] Błotniki przednie do Ventki
Z racji tego że moje błotniki zmieniły kolor włosów na rude, postanawiam je całkowicie wymienić. Kupię błotniki, czyli lewy i prawy przód. Podstawowy warunek to taki żeby nie były powgniatane ani mające jakiekolwiek oznaki korozji. Szukam do 60 zł. Czekam na jakieś info! Pozdrawiam!
P.S. Nie rozbijajmy tego tematu off topicami, że to lepiej tamto gorzej, oki ? No to super
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Dzięki Andrzej
Znalazłem gościa co sprzedaje nowe błotniki i to ocynki, właśnie negocjuje z nim ceny dla klubów bo jest hurtownikiem i ma naprawdę sporawo rzeczy (od olejów po blachy). Kontakt do niego: Skype: swiety211; gg: 7356233; kom: 504441066.
spyro, to jest błotnik przedni a błotników używanych to się nie opłaca kupować jak ich reperować. Dlaczego? Otóż dlatego że nowy błotnik i jeśli to jest prawdą że to ocynk to lepiej na tym wyjdę niż na używce która może wyglądać OK, ale mieć już jakieś ogniska rdzy. Osobiście nie uważam że wszystko co nie oryginalne nie jest dobre, dlatego nie kupuje jakiś sprzętów po 5000 zł tylko po to żeby mówić że to oryginalne, ja inwestuje w małe firmy które nie muszą być złe. Rozumiesz Andrzej o co mi chodzi ?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-19, 19:14
Jasne, że rozumiem, oczywiście tez nie dam 5000 zł za jakąś częśc do autka, ale w sumie blachy każdy poleca używę oryginała niż nówka. Przynajmniej ja się zawsze do tego stosuję robiąc coś w autach. A może i ta nówką ocynkowana będzie OK, nie wiem. Klocki ham. nigdy nie kupuję oryginałów, zawieszenie podobnie, chodziło im o blacharkę...
Ja kupiłem błotnik nowy, podróbę, i nie bardzo chciał pasować na swoje miejsce, była szczelina. Aby ją zniwelować, musieli przesuwać drzwi itd. Takze jakos udalo im sie spasować, ale widać różnicę, między jedna stroną, gdzie jest orginales, a druga, gdzie jest podróba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum