Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2010-10-07, 10:26 gdzie kupić aku w 3city
Podpowiedzcie mi gdzie najlepiej i w dobrej cenie kupić gdzieś u nas nowy akumulator?
Nie chcę już przechodzić tego samego cyrku z wysyłkami co rok temu dlatego chcę kupić gdzieś na miejscu byleby za dużo nie przepłacić.
Aaaa i aku ma być porządny, a nie jakiejś firmy krzak więc raczej oszołomy i inne reale odpadają.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2010-10-07, 20:00
dzięki leśny
właśnie się zastanawiałem nad tym boschem: http://allegro.pl/i1260646570.html
skoro Ty od nich brałeś to pewnie też skorzystam bo nie kojarzy mi się żebyś narzekał
no odkad go mam zero problemow ani razu go nie ladowalem prostownikiem nie odpalalem na kable no a ma mi co prad zjadac takze polecam tylko Ty se mozesz mocniejszy kupic bo masz altka 90Ah
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum