nie tyl jest troche za nisko jak przyjda 16 to ich nie wcisne jeszcze tylko rozpurke trzebazakupic :D spoko na dniach podskocze to zobaczysz jak sie lata
troszke sie temacnik zastal wiec trzba go ruszyc a wiec tak od czego by tutaj zaczac, dobra w takim razie zacznijmy od tago ze gwint zostal wyregulowany, tyl poszedl troche wyzej i mysle ze teraz jest ok zamontowana zostala rozporka od prezesa, zakupiona zaslepka EGR na alledrogo wymienione trzymanie klosza lapmy bo pekl zamontowane na tyl dystanse 0.5 cm i zakupilem "grabki" nowe kocnowki wydechu jutro montaz jak tylko umyje swoja padaczke a mysle ze nastapi to jutro to odrazu porobie fotki
Kuuuuuuuupe czasu nic nie pisalem co nie znaczy ze nie bylem na forum wrzucam pare nowych fotek auta. w sumie to gwint wylecial z auta z zamontowany jest kit Koni z reg. twardosci oraz naprawiony zosatl zamek w klapie gdyz nie zawsze centralny zalapywal
Rafik, Podziekowal moglbym lepeij sie postarac no ale aro1120, tak tak wiem arek07, wiem wlasnie grill dolem nie wskoczyl w rant od wzmocnienia ale to szczegol a sluchj powiedz mi jedno na jakim setapie jezdziesz autkiem do widze po fotce ze przod masz bardzo nisko
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-10-14, 20:32
Z@char napisał/a:
moglbym lepeij sie postarac no ale
Jest dobrze nie marudz tylko grill spasowac lepiej i gicior u mnie w sumie tez jakos tak nie jest równo ale u mnie to ze starosci a ten czerwoniec bardzo mi sie podoba dobrze ze o niego dbasz
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Troche temat sie przykurzyl wiec trzeba podzielic sie tym co z autem sie dzialo, a wiec org bbs z golfa 3 gt zostaly zastąpione felgami Rh 15 cali i to co naj wazniejsze autko zmienilo wlasciciela wlasnie dzisiaj poszlo w nowe rece raczej wlasciciel sie tutaj nie pojawi, gdyz autko bedzie mu służyło jako autro rodzinne zona dziecko i te sprawy, dobrze ze nie poszlo daleko i bede widzial cos sie z nim dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum