Kur... rozwalilem caly zderzak przedni ( w proch). Potrzebuje zderzaka moze ktos by mi wyslal za pobraniem paczke albo podal jakis adres internetowy gdzie tanio mozna kupic moze jakies uzywane w dobrym stanie. Na allegro patrzylem i nic cierkawego nie ma a w sklepie oryginal do ventyla za 270zl i to jeszcze do malowania POMOCY bo nie moge jeździc
I na szrotach patrzylem nic nie ma i od golfa 3 tez nie
Wysłany: 2007-02-05, 18:14 Re: Potrzeba i to szybko
bebos napisał/a:
a w sklepie oryginal do ventyla za 270zl i to jeszcze do malowania
w sklepie za 270, orginalni?? to mi w sklepie za podróbkę do malowania zaśpiewali ok. 400 zł.
Miałem niedawno ten sam problem, tez szukałem zderzaka do przodu, dopiero wyczaiłem na allegro używkę orginalną, za 230 - drogo w sumie, ale w niczym innym nie miałem możliwości przebierać, więc wziąłem to co było. Na szrotach też lipa, także wiem, co teraz czujesz
nie wiem, czy jeszcze moj stary zderzak moze się na coś przydać, wprawdzie jest pęknięty, ponoć mozna go zespawać. Zobacz sobie tutaj, jak on wygląda... ale wątpię....
Zobacz tutaj co gościu ma: http://www.gielda-czesci....czesc-9709.html tylko szybciutko poki jeszcze go nie sprzedał - bo widzę, ze zdrzaki do vento ida jak ciepłe bułeczki
Numer bezpośrednio do gościa: 788-996-360 zadzwoń do niego. Ma mieć zderzak za parę dni bo dzisiaj już sprzedał. Z belką metalową za 300 zł bez belki za 200 zł. Chyba dobra cena jak za oryginał do Vento ?
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Na allegro 200 zl za uzywany a ja w slkepie kupilem do golfa III z hokejami za 220 zalozylem i nie widze roznicy no niewielka moze jest przy wlotach powietrza ale jak ktos nie wie to sie nie skapnie . Kupiony juz z podkladem wystarczy tylko pomalowac.
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-02-14, 19:52
sebastian napisał/a:
orginalny czy podróbka? No i czy nówka?
na bank podrobka i na bank nowka
ale jednak roznica jest.. my wiemy np i jak ja bym kupowal vento i to wiem to jzu mam podejrzenie ze bylo bite pewnei sam jakbym kupowal i by nei bylo to bym kupil moze od golfa ale nie podorbke a uzywany oryginal.. po 1 podrobka jest z innego materialy gorszej jakosci.. i gorzej spasowana o hokeju juz nie wspomne
a hokej przypadkiem nie jest razem z reszta zderzaka?
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
powiem wam ze porownalem z golfem III i nie ma zadnej ruznicy no moze te spasowanie to nie lux bo z jednej strony troszeczke (minimalnie) odstaje przy blotniku, ale hokeje lepiej spasowane niz w golfie :d. powiem szczeze ze jestem zadowolony i bardziej podoba mi sie to ze hokeje sa mocowane, a nie razem ze zdezakeim bo jak peknie to nie ma problemu, a w ewntylu mialem jedna calosc i byly problemy
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-19, 22:15
bebos napisał/a:
ja oryginalnie mialem Jedna calość nie dolaczane
to nie był oryginał. Ja już wymieniałem dwukrotnie hokeje w mojej Ventce i są osobno, tzn odczepiane od zderzaka...
No ale odpowiem od razu napytanie skąd wziąłem hokeje: Mam zwykłe, nie od VR'a a dostałem je od Mariusza, jak zmieniał w swojej Ventce GT na inne. No i te są już tak założone, żeby nikt mi ich nie podpieprzył jak ostatnie, a poprzednie złamałem na zaspie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum