Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 268 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-10-17, 21:46 klakson
Ile vento ma klaksonów? Ja znalazlem jeden ale w skrzynce bezpieczników mam przekaźnik nr 53 do klaksonu. Po co więc ten przkaźnik skoro jest tylko jeden?
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-10-17, 23:06
Rafik napisał/a:
D_M_C_ napisał/a:
je widać od dołu na samym rogu w przedniej części zderzaka. Nisko i wysoko tonowy.
no ja w jednym mam 2 i ladnie trabi a w drugim mam jeden i lipa musze drugi zamontowac bo trąbi jak jakis cienias
Dokładnie . Mi ostatnio coś fisiował raz był raz nie to się okazało że przy jednym kable zaśniedziałe a teraz muszę naprawić przycisk w kierze bo trąbi cały czas. Tak jeżdżę z odłączonym
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-10-17, 23:11
Rafik napisał/a:
D_M_C_, haha to niezle masz a dzieki za podpowiedz ale ja mam chyba tylko jeden ale musze spojrzec bo nawet sie nie przygladalem:D
a jak chcę trąbnąć to kabelek w rękę i dotykam do styków . Beka że cho cho. Ale jutro muszę to zrobić bo jak mnie pały zatrzymają to się mogą przywalić i bedzie zonk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum