Niestety po nieudanej próbie naprawy szyber idzie na części. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jakąkolwiek częścią to pisać. Na razie szyber jest złożony, uszkodzona była lewa zapadka, po wymianie i próbie na sucho coś strzeliło, przed próbą naprawy lewa prowadnica była cala, jeżeli ktoś jest zainteresowany rozkręce i zobaczę. Ceny do dogadania, zależy mi na pozbyciu się tego- nie mogę już na to patrzeć
Cena za szybę z odbiorem osobistym we Wrocławiu- 35zł
Lewa prowadnica jest cała, wyłamany był kawałek uchwytu z tej zapadki( zwanej pieskiem, konikiem i Bóg wie czym jeszcze).
Także do sprzedania mam cały szyberdach z wszystkimi częściami(sprawnymi) tyle że w częściach Uchwyt zapadki razem z zapadką był kupiony z forum golfa no i strzelił przy próbie( kupilem dlatego że brakowalo mi zawleczki z ośki na której osadzona jest zapadka). Do zestawu daję uchwyt i zapadkę sprawną która była wcześniej włożona.
Nie składam go dlatego że i tak nie będę mógł go sprawdzić bo znowu coś może strzelić. Szyberdachy ze względu na swoja wiotką konstrukcję sprawdza się zamontoane w aucie (mądry Polak po szkodzie hehe) a ja ze względu na to że mam nowy materiał na podsufitówce nie zamierzam już jej nigdy ściągać
Dział giełda a ja się rozpisałem... ale chce żeby wszystko było wiadome co i jak.
Cena 80zł za całośc przy odbiorze osobistym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum