Wysłany: 2010-10-21, 16:55 Co to ? Jakieś wzmocnienie drzwi ?
Witam, mam pytanie, co to ? Jakieś wzmocnienie drzwi ? Przez to coś nie potrafie wyciągnąc całego mechanizmu podnoszenia szyb :/ I smarowanie nie do końca mi wyszło :/
Skoro wlozyli mechanizm to tez go da sie wyjac
Najpierw szyba out, pozniej korbka, pozniej na skos / i wyjmujesz otworem.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Koledzy szybka wyszła, bez problemu, śruby od mechanizmu odkręciłem, prawa strona mi wyszła, ale lewa, tam gdzie jest to na czym się korbke zakłada, to już nie chciało wyjść, zawadzało o blache drzwi jak starałem się to wyciągnąć. Jutro zabawa z lewą stroną, spróbuje na rózne sposoby i skoro mówicie że musi wyjść to musi . Jeszcze jedno pytanie, nie świeci mi lampeczka w drzwiach kierowcy, czy to przez wiązke w drzwiach skoro lampka w środku się zaświeca ? Czy może coś innego ? Coś w słupku ? Jeśli słupek to jak ściągnąc te plastiki w środku ?
nagnij troszke blache i wsio ladnie wyjdzie jak inaczej Ci nie idzie a zarowka sie nie zjarala albo w oprawce cos nie poszla??a co do plastikow to wsio odkeca sie latwo i prosto a gumke zaslaniajaca kable w slupku normalnie odkrecasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum