Wysłany: 2010-10-30, 18:40 mam problem..pomóżcie pliss
Witam!!!
Mam problem mianowicie kupiłem vag( http://allegro.pl/vag-kkl...1280015299.html ) i próbowałem go podłączyć do ventki 1.9 tdi ale jak podłączyłem to tylko po włączeniu laptopa pokazało ze cos jest podpięte pod usb ale później gdy od piołem i z powrotem w piołem już nic nie pokazało a i jak 1 raz pod piołem to po paru sekundach znikło ze cos jest podpięte i mogole koleś przez telefon mówił żeby wybrał na płycie folder sterownik vag 409.1 a tam żadnego pliku instalacyjnego nie matylko SA jakieś pliki tekstowe jest jakiś plik tylko unista. I nie wiem jak z tym ruszyć
Komputery sa glupie. Kabel podpinaj pod jeden i ten sam port. Wiec wybierz sobie jakis inny w lapku, wtedy napisze, ze wykryto urzadzenie. No i klikasz okienko pozniej czy ma sam znalezc sterowniki czy manualnie. Dajesz manual odnajdujesz sciezke ze sterownikami i isntalujesz.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
w tygodniu jadę do kolegi informatyka żeby mi spr to a i jeszcze na płycie są miedzy innymi takie foldery jak sterowniki vag can i sterowniki vag can 409.1 i jak dzwoniłem do kolesia to mówił ze trzeba wybrać 409.1 a w folderze vag can jest taki plik jak dpinstal a w vag 409.1 jest tylko plik dpiunistal oc o w tym biega może ktoś wie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum