Mam zgubiony stabilizator naciągu sprzęgła o ile dobrze to nazwałem. Zaznaczyłem na fotce poniżej miejsce, w którym powinien być. Mógłby ktoś go zważyć? Pokazać jak wygląda? Mam silnik AAZ, ale to chyba znaczenia większego nie ma.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Mefiusz 2010-10-24, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2010-11-01, 22:46
ja tego nie miałem przy starej skrzyni i jeździłem normalnie, rozwalił mi się dyfer, założyłem inną skrzynię i tam był, nie widzę różnicy w pracy sprzęgła z czy bez tego
misiek dziwne jak ja zgubiłem ten odważnik to zaczęło sprzęgło szarpać przy szybki puszczaniu i muszę bardzo wolno i delikatnie puszczać. Chce sobie to dorobić tylko potrzebuje wagi tego "czegoś" i fotki jak to wygląda dokładnie .Hansss możesz to zważyć ?.
Ostatnio zmieniony przez Mefiusz 2010-11-02, 08:57, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum