a ja chcialam bardzo wszystkich przeprosic za siebie, na moje usprawiedliwienie
tylko moge powiedziec, ze polowy nie pamietam. przepraszam jeszcze raz.
mam mala nadzieje, ze mnie jeszcze lubicie
na nastepnym zlocie spocie usiade przy oslej laweczce w kacie i bede grzeczna
a od przemka od rana opierdziel dostaje
kocham cie ty moja perelko .
niezaleznie od tego ile nabroisz ... hehehehe .
mam nadzieje , ze nikt nie bedzie rozpamietywal i bedziemy wszystko milo heheheh wepominali .
takie male pytanko do andzi i dzola . czy z mojego pionowego hehehe startu wyszly jakies foty?
gdyby jednak wyszly o bardzo prosze o umieszczenie ich na forum heehe . czemu tak malo zdec masz dzolo?
ja swoje wzuce moze jescze dzisiaj , jesli uda mi sie skonfigurowac poprawnie moj nowy komputerek , kory dostalem od theoritego hehehehehe . jak narazie to dostakje szewskiej pasji.
[ Dodano: 2007-02-25, 18:53 ]
teraz maly formacik .......... a z lapka to mi nie bardzo idzie bo nie wygodne to diabeldtwo .
jeszcze raz bardzo mocno wszystkim za przybycie dziekuje . uwiezcie mi........ ani ja ,ani Theority nie spodziewalismy sie takiego odzewu
Odnosnie Ani to ja nie wiem o co kaman ? Przeciez wszystko było .
Przemek te foteczki to tak na szybko dałem a reszta juz poleciała do Spyra .
Co do startu to ja mam krótki filmik ale w mega niskiej rozdziałce bo justyna zapomniała karty wziąć .
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-26, 09:35
nasze fotki się w nocy załadowały więc jak ktoś ma ochotę na ściąganie to zapraszam TUTAJ
A jak Spyro będzie miał chwilkę wolnego po południu to wrzuci je na stronkę
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-27, 09:45
z kovvala to teraz prawdziwy wilk morski
A bawiliśmy się bardzo dobrze. Masz czego żałować
Miny przechodniów i innych kierowców (wpatrzonych w konwój Ventek z powiewającymi flagami i wydobywającą się loitumą z każdego radia) bezcenne
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-03-03, 21:46
ano sie troche zapuscilem. nie mam czasu, ani checi na statku po wahcie sie jeszcze golic.
spocik byl 1 klasa. prosto z niego pognalismy w gory. i to doslownie pognalismy. gdzies potem zapodam troche fotek
[ Dodano: 2007-03-04, 09:55 ]
a tak na mrginesie....to gdzie sa zdjecia ze spociku????? nie moge ich znalezc na stronce...czyzby jeszcze nie zalaczone?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum