To slaba matryca bo 75Hz na LCD powinno byc standardem.
Ale czy będziesz miał 60, czy 120 to co to zmieni w przypadku LCD?
To nie jest monitor kineskopowy, że obraz się odświeża co ileś tam na sekundę, tylko piksele świecą cały czas. Tym się różni CRT od LCD.
Ja widze/czuje roznice pomiedzy 60 a 75Hz nawet na LCD
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
potem w documents and setinngs
twoj profil
moje dokumenty
nfs
i plik graphicsconfig.xml
<prop name="Windowed" windowed="0" />
dajemy 1
uruchamiamy gre
potem zmniamy w grafice tryb okienkowy na wylaczony
i dziala juz pelnoekranowy chociaz jest okienkowy (glupota ale dziala)
teraz jak dalem 800x600 to samochod prowadzi sie w miare bo przedtem to lekkie nacisniecie kursora i samochod lecial gdzie chcial na zakrecie, brak plynnosci skretu, jakies lagi byly
Mam min max avg fps 25, 29, 27.240
wg frapsa.
Da sie w miare pograc.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
ustawiłem po Twojemu. Graficznie tragedia, ale jeżeli chodzi o płynność to chodzi mi teraz odrzutowo wreszcie będę mógł przejść drifty, bo mi się cięło
Czekam az wyjda nowe Radki wtedy cena 4870 powinna spasc
Musisz w opcjach ustawic poziom uszkodzen. Wylacz wszelskie wspomagania ABSY, stabilizacje jazdy, poziom uszkodzen na maxa czy realistyczny (nie pamietaj dokladnie) i wtedy zagraj. Bo inaczej to sie jezdzic nie da.
ja już przestałem w to grać. Jak zainstalowaliśmy u kumpla na jego nowym kompie i zobaczyłem na max detalach jak to lata to się zdołowałem...
Gierka jest super, ale trzeba mieć na prawdę kompa na wypasie...
Mnie brakuje tylko karty graficznej do kompletu
A w klasie 4 samochodow to szkoda grac teraz bo wszystko dzieje sie za szybko i potrzebne sa FPSy.
ja to na 3 poprzestałem, bo sterowanie to przypominało szybkie zwroty pod wodą...
Na początku myślałem, że może EA Games zmienili maszynę sterującą, ale jak pograłem w to u kumpla to stwierdziłem, że jeździ się tak samo jak w poprzednich wersjach NFS tylko, że mam za słabego kompa... i nie mogłem tego odczuć.
NFS World, fajna gierka, gra sie przez neta z innymi uzytkownikami
Mafia - Moja ulubiona gra, polecam, świetna fabuła i super grafika jak na tamte czasy
Mafia II - Grafika super, fabuła też ciekawa, niestety krótka.
German Truck Simulator + Austrian patch (czy jakos tak ) - Troche nudna ale idze pograć.
Colin McRae DiRT 2 - Polecam, fajna rajdówka! Cieżko się steruje łatwo wypaść strasy ale to nie jest gra gdzie ciągle się jedzie maxem i ino strzalka w góre!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum