Witam mam problem w swoim vento.Otóż byłem na stacji i znajomy diagnosta sprawdzał mi całe zawieszenie w vento i oprócz jednego sworznia z lewej strony na którym był luz wiecej nic nie wykrył oczywiscie usterka została od razu naprawiona plus do tego nowe łączniki dla pewności.Sam wilelokrotnie tez sprawdzałem luzy w zawieszeniu i naprawde niema sie tam do niczego przyczepić(brak luzów) a niestety moje zawieszenie stuka i to z obydwu stron i są to dzwięki ewidentnie pochodzące z zawieszenia.Proszą o pomoc w naprawie i jakis pomysł co to może stukac...
milek2605, gdzie te stuki wystepuja? Z przodu czy z tylu? U kolegi rolza szukalismy odpowiedzi na Twoje pytanie bo mial podobny problem. Obstawialbym poduszki makpersona. Mimo ze wydaja sie dokrecone mogastukac. Ewentualnie jesli to ventyl po 95r to samo lozysko w poduszce moglo sie skonczyc..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum