nalejka tu nic nie da b tablica nie jest odblaskowa to 1 a 2 to ze tablice wydane przez urzad maja tes takie male odblaskowe pl na nieji tak bedzie mandat jak sie uprze misiek a tablica jak hormon pisze z allegro jak co to ja mam nr tel do goscia jak co
wiem, że jest nielegalna
a jak można załatwić sobie hologram ?
iść do WK i powiedzieć, że ktoś nam zdarł ? i zamówić nowe ?
ile kosztuje taka tablica a'la US ?
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-11-28, 17:11
Cytat:
iść do WK i powiedzieć, że ktoś nam zdarł ? i zamówić nowe ?
watpie w to musiał bys zaniesc ta tablice co niby ktos ci zdrapał i oni tam na miejscu przyklejaja i adnotacja w dowodzie jesty bo na hologramie jest nr i oni by ci dali całkiem nowy.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-11-28, 20:49
piotr nowok napisał/a:
jeszcze ci wlepia wiecej za kombinowanie
nom, a tak to tylko dowód ci zabiora albo nawet to nie, bo jak bedziesz woził ze soba swoja ori tablice i jak cie zatrzymaja to ta "usterke" mozesz naprawic na miejscu i bierzesz wyginasz tablice, tasma 2 stronna i przyklejasz i nara heja, a dojezdzasz do domu i odrywasz i dalej masz ala US
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-11-28, 20:57
Vento-Łukasz napisał/a:
piotr nowok napisał/a:
jeszcze ci wlepia wiecej za kombinowanie
nom, a tak to tylko dowód ci zabiora albo nawet to nie, bo jak bedziesz woził ze soba swoja ori tablice i jak cie zatrzymaja to ta "usterke" mozesz naprawic na miejscu i bierzesz wyginasz tablice, tasma 2 stronna i przyklejasz i nara heja, a dojezdzasz do domu i odrywasz i dalej masz ala US
Nie ma w przepisach czegoś takiego abyś usterki naprawiał na miejscu, wszystko zależy od policjanta.
Wysłany: 2010-11-28, 21:29
Hormon napisał/a:
Nie ma w przepisach czegoś takiego abyś usterki naprawiał na miejscu, wszystko zależy od policjanta.
jesli mozesz naprawic na miejscu to nie maja prawa ci zabrac dowodu. np. podswietlenie tabl rej, wymiana pozycji itp wiec z tablica powinno byc tak samo bo mozesz w ciagu minuty zalozyc legalna.
ale np takie przypadki jak wystajace kola poza obrys samochodu to wtedy nie masz nic do gadania.
panowie nie wiem jak wy ale sobie zalatwilem takie naklejki na tablice gdyz wczesniej mailem srebrne vento i w nim mialem zamontowana tablice us, a zalatwilem to tak ze udalem sie do WK i powiedzialem ze malowalem auto z sa slabo zamaskowalem tablice i prysnelem ja troche a jakzaczelem zmywac farbe to naklejka sie zniszczyla koniec Kropka. wszystko da sie zalatwic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum