Witam! Panowie co oprócz pokręteł regulacji niezbędne jest do skompletowania wszystkich niezbędnych elementów aby można założyć w naszych ventach seryjne podgrzewane
pod rozwagę brane jest tylko to co było w oryginale , każda podpowiedz na wagę złota (mile widziane zdjęcia, może schemat el.)
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Pokrętła - wiadomo.
Oprócz tego maty podgrzewające, odpowiednia wiązka no i przekaźnik, to takie primo ultimo.
Ale ciekawą poradę znalazłem: http://forum.vwgolf.pl/vi...lit=podgrzewane co prawda tyczy się to MK4, ale w zasadzie montaż będzie podobny lub nawet prawie i ten sam, bo te same procedury trzeba wykonać.
Przynajmniej krok po kroku ze zdjęciami opisane co i jak, jakieś pojęcie już mieć będziesz
O MK3 też coś było. Kilka stron lektury, ale też trochę opisane jest.
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2010-11-30, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
no no porada nie wąska szkoda ze nie do MKIII... ale zawsze to cos ...poczekam może ktoś jeszcze coś dopowie na podstawie swoich doświadczeń na ten temat i może dorzuci jakieś konkretne fotki gratów niezbędnych do venciaka
tak na szybko znalezione.
Poszukaj też na forum golfa albo i zadaj tam pytanie bo siedzą tam kumate osobniki nawet i ktoś może coś więcej wiedzieć niż my, laicy
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-11-30, 20:52
Akurat przechodziłem przez to...Potrzebny ci jest włącznik ten z pokrętłami w deske i wiązka do niego.....No i oczywiście fotele z podgrzewaniem...Montaż kompletu 30 minut
no dobrze Wydym, a czy do moich foteli bez mat grzewczych można przełożyć maty z foteli z grzaniem ... czy w fotelach jest specjalnie wycięte miejsce w gompce na nie czy jak no i którędy puszczone sa kable do foteli
Mack, - widzę temat prześledziłeś dogłębnie ortografie mi sprawdziłeś ale wiele to do niego nie wniosło a masz może coś do powiedzenia na temat podgrzewanych foteli bo to ze dyslektykiem nie jesteś to wiemy
podepnę się do tematu ma moze ktoś ten potencjometr od podgrzewania siedzeni przednich mi sie przepalił od siedzenia kierowcy i cały czas grzeje na allegro widziałem ale koles sobie zyczył 100zł
rarytas fajny bo w zime ładne grzeje w zadek ale jak ten potencjometr ma kosztowac 100zl to ja dziekuje za taki rarytas niech grzeje cały czas najwyżej wtyczke z pod siedzenia bede wyciągał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum