Wysłany: 2010-12-08, 20:05 Niewielki problem z wymianą nagrzewnicy
Czołem,
Niestety ale musiałem wymienić nagrzewnicę bo w Ventce pojawił się basen pod dywanikiem kierowcy, rozkręciłem wszystko wg porady ale zatrzymałem się w momencie rozkręcania obudowy nagrzewnicy od strony silnika, powiem szczerze że za cholere nie moge znaleść tych nakrętek, ale o 16 juz nic nie widzialem a przy sztucznym swietle to nie robota :/ druga sprawa, w sumie głupie pytanie ale co mi tam:D czy jest sens spuszczać płyn z bloku? jest zalany borygo i wydaje mi sie ze nie ma sensu.
Co do samej wymiany masakra W sumie jestem zadowolony bo od 13 do 15:30 mialem wszystko zdemontowane i złamała mi się tylko jedna opaska trzymajaca kable do deski tak wiec straty w miare niewielkie
Na pocieszenie wiem ze wszystko dopiero przede mna czyli skladanie ;D Moze sie uda .
Korzystajac z okazji zmienie podswietlenie calego wnetrza.
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2010-12-08, 23:01
Od strony silnika znajdziesz pod wygłuszeniem, są w nim nacięcia żeby był dostęp. Rozumiem że deska już wyjeta bo trzeba odkręcić od góry od podszybia parę nakrętek
Od strony silnika znajdziesz pod wygłuszeniem, są w nim nacięcia żeby był dostęp. Rozumiem że deska już wyjeta bo trzeba odkręcić od góry od podszybia parę nakrętek
Tak deska juz wyciagnieta, ide rozmontowac reszte, wrzuce nowa nagrzewnice i bede sie meczyl ze skladaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum