Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-12-01, 12:17 Wycena Mojego Vento
Chciałbym Was prosić o mniej więcej wycenę mojego auta. Ile za nie mogę dostać ?
Volkswagen Vento CL 1.9D ( 1Y ) 1993
Auto w Polsce od 2006 roku ( jestem 2-gim właścicielem w PL )
Aktualny przebieg to 232 350 km
Do auta posiadam 4 x zimówki i 2 x opony letnie
Wyposażenie:
el. szyberdach, ori radio gamma + ori 6 głośników i 2 sykacze, wsp. kierownicy, centralny zamek + 2 piloty.
Aktualnie wymaga wymiany: przedniej poduszki silnika, łożyska koła tylnego,szyberdach, małych zaprawek klapy, wymiany lub naprawy progów. Podłoga i reszta auta bez większej korozji.
Aktualnie wymaga wymiany: przedniej poduszki silnika, łożyska koła tylnego,szyberdach, małych zaprawek klapy, wymiany lub naprawy progów. Podłoga i reszta auta bez większej korozji.
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2011-04-21, 19:26
Kilka fotek aktualnego wyglądu bez zmian mojej Ventki, miała mała przygodę przez to felga innego koloru Aktualnie trzeba troszkę ogarnąć blacharkę [ progi i końcówki błotników ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum