witam wszystkich mam drobny problem,a raczej zapytanie. mianowicie chodzi mi o to czy ktos sie orientuje jak zdemontowac przedni błotnik od strony kierowcy? gdyby ktos się orientował to prosiłbym o szczegułowy opis w miare mozliwosci.
Na początku należy rozebrać grill oraz zderzak przedni. Grill należy po prostu pociągnąć do siebie. Przy zderzaku należy odkręcić 3 śruby (10”) mocujące, a później już tylko pociągnąć do siebie jak grilla (należy również uważać na przewody od kierunkowskazów).
W dalszej kolejności należy zdjąć plastikowe nadkole przy interesującej nasz stronie. Nadkole trzyma się na sześciu śrubach (8”). Gdy zdejmiemy nadkole możemy się wziąć za ściągnięcie błotnika.
Błotnik trzyma się na sześciu śrubach 10” oraz jednej śruby 13”. Od górnej strony prawdopodobnie błotnik przyklejony jest do ramy, należy delikatnie podważyć błotnik śrubokrętem.
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum