Moje Kochaniutkie Vento
Rocznik 1995r
silniczek 2.0 8V 115PS
modyfikacje:
- wydech Ultera
- Felgi 16" Borbet T
- lampki soczewkowe IN-PRO
- lampy stylu clary dymione od FK
- grill bez znaczka
- lampy tylne smoked clear FK
- radio Pioneer deh 4700 MPB
- skrzynia boshman 1500w + wzmacniacz 700w
- zabudowa pod LCD
- dymione kierunki boczne i w zdezaku (ogolnie wszedzie ciemno )
Planowane jeszcze gwint plus lambo od Mapeta:),wlot w blotniku, i moze w dawnejpryszlosci swap deski od golfa lub passata(moze silniczek 1,8T od Jetty USA) plus moze airride ale to moze
a to po nowym zderzaku i blendach
potem innemodyfikacje
np te:
a potem nowe :
pozniej nowe fele z oponkami 225/40/r16 i na przod 215/40/r16
no i zabudowa pod LCD
_________________ Gość Miłego Dzionka i kozystania z forum
fele poszly do pomalowania i odrestaurowania bo jak je kupilem mialy ranty pojechane a felgi na lato jak sie kupi gwint i lekko go w dol sie da
kovval napisał/a:
oo widze IN-PRO ziomal. guuuut. tylko ja mam czarne w srodku. a kolor auta ten sam. jak sie spotkamy na zlociku, to porownamy jaka jest roznica
a co do lampek to nie ma sprawy bo jak ja kupowalem nie bylo z czarnym wkladem
a mam pytanie zakladalktos z was lusterka od m3 ? pod ele bo slyszalem ze sa problemy Jakie trzeba kupic??? bo wiedzilem takie http://www.allegro.pl/ite...vento_ele_.html te podejda pod Venciaka ?
zapomnij o tym kaszana bedzie w ogóle nie pasuja do vento ja mialem elektryczne i nie dzialaly ze starowaniem w vento dół
naprawde zostaw oryginalne tak
dzieki bo wlasnie nie wiedzialem czy kupowac a tak mi rozjasniles
Gavel napisał/a:
No muszę przyznać że właśnie takie mi się bardzo podobają - może kiedyś w końcu też się podobnych dorobię...
napewno sie uda ja swoje znalazlem na allegro za 800zl ale ranty miale zniszczone i poszly do malowania 400zl w plecy czyli z oponami mam je za 1200zl :/
Cale wakacje pracowania i fele sie mialo
spyro napisał/a:
wydech mamy taki sam usmiech
fajnie bo buczy fajnie na 3 tys obrotow jak nalezy
Pozdro all
Vento Gicior.. no i podstawa to GT ) tylko Ty masz lepszą duszę niż ja... ale już dziś na placu mam anglika A4 1.8T z jak to mówią sowieccy ( moge się pomylić w pisowni) bracia "kraszane" z boku na banana ) wiec silnik jest ok zobaczymy co z tego będzie. A jeszcze jedno, twoje lampy są ( sory z asłowo ) zajebiste ) Pozdro...
ale już dziś na placu mam anglika A4 1.8T z jak to mówią sowieccy ( moge się pomylić w pisowni) bracia "kraszane" z boku na banana oczko) wiec silnik jest ok oczko zobaczymy co z tego będzie.
respekcik mi sie taki silniczek wlasnie mazy do Venciaka plus srodeczektez swap i nie zmieniam auta przez nastepne 20 lat
Sporo zmian i wszystkie gustowne , fakt soczewy mogły by być czarne ale też jest dobrze
Cena za felce wydaje mi się atrakcyjna a co do samego modelu to nie pogardził bym
Zabudowa pod lcd wymiata , pod co podłączony wyswietlacz ?
Sporo zmian i wszystkie gustowne , fakt soczewy mogły by być czarne ale też jest dobrze
Cena za felce wydaje mi się atrakcyjna a co do samego modelu to nie pogardził bym
Zabudowa pod lcd wymiata , pod co podłączony wyswietlacz ?
wyswitlacz pod ps2 slim przerobiona ale mi sie zepsula i nie mam co wyswietlac teraz mysle nad jakims uszkodzonym laptopem gdzie matryca poszla sie pasc
Tylko szukaj w wyjściem TV albo już myśl o konwerterze, bo jeśli się nie myle to Twój LCD'ek ma wyjście na chinc'e czy się myle ?
Tak tylko czincz i trzeba szukac jakmowisz tylko z tv-outem :/ ( soniak nie wytrzymal zimna wilgoc sie zebrala i pozegnal sie zemna (nie wiem czemu).
Cytat:
.. jak piszesz ze bedzie gwint to miodzio prosty uśmiech
Bedzie bedzie ale najpierw sie o lambo usmiechne do Ciebie zeby na wakacje bylo to i to (czyli gwint i lambo) (bo fele juz u blacharza ladnie mi je pomaluje i ranty naprawi Dam foto jak wroca znaprawy czy sie oplacalo dac 400zl za naprawe (Bopolerowac juz nie chce nie mam czasu o nie dbac, awiadomo co sie robi jak sie nie dba :/ )
No i w tym roku moze sie gdzies spotkamy na zlocie jakniebedzienadrugim koncu polski
jajo111 "powiec " mi prosze czy ten hokej masz od Golfa III GTI czy od VENTO VR6 , kupiłeś gdzieś w sklapie internetowym lub innym czy może an allegro? Chce też to zmienić w moim więc pytam.... Pozdro...
"powiec " mi prosze czy ten hokej masz od Golfa III GTI czy od VENTO VR6 , kupiłeś gdzieś w sklapie internetowym lub innym czy może an allegro? Chce też to zmienić w moim więc pytam.... Pozdro...
To nie hokej ale caly zderzak do Vw Vento ale wyglada wlasnie ten hokej jak od VR-a sa male roznice .
Zderzaczek kupilem na allegro bo stary zlamal sie jak jechalem na nary w zimie wiecie polskie drogi moje Vento robilo za spychacz ladnie wyrownalem droge innym autom
rozniced miedzy hokejem a zderzakiem
Poprawka
a to moje
a i w kazdym sklepie z czesciami mozna kupic taki z szeroka listwa mowa o zderzaku. Bo sama listwa do zderzaka to towar deficytowy w polsce wrecz rarytas
a czemu dałeś zdjęcie MAPETA na wąskim hokeju a nie VR6 ?
Poprawilem bo nie moglem znales tego ze zdjeciem od Mapeta, ale tak czy tak towar ciezko dostepny do Vento ta listwa
A rozwiazanie nie polecane takie jak moje bo jak wjezdzasz na kraweznik to mozesz zlamac caly zderzak Mi juz 1 taki poszedl wlasnie w zimie i czasem z progami mam ciezko
[ Dodano: 2007-02-15, 15:25 ]
i znalazlem zderzak jak kupowalem
wyglada to tak
No to nic, tylko zakasać rączki i sądzę że zrobie klona zderzak oryginalny od Vento i nakładka -hokej od Golf'a III GTI, zdjęcia pokarze na stronce mojej fury pomeczę się ale co... Polak nie potrafi...?! ;D
ta dobrze mowisz polak potrafi w "Top Gear" byl fajny program o polakach w ktorym ten 1 prowadzacy chcial miec kominek i podloge drewaniana , I niemcy nie umieli zrobic anglicy tez a polacy oczywisicie mowia ze nie ma sprawy to czekam na fotki bo ten hokej do golfa 3 bedzie trzeba troszke zmodyfikowac , ale jak mowimy polak potrafi
ventyl super ja niestety mam normalny zderzak a dokładke własnie od gti z przodu na pierwszy rzut oka nie widać róznicy choruje na takie fele jak twoje na wiosne mam nadzieje że sobie takie sprawie
a ja bym ewentualnie chcial by ktos mi podal linka na taki zderzaczek z chockeyem w jednym. wiem ze to nie jest rozwiaanie , ale mi i tak wystarczy .
gti orginal nie pojezdzi u mnie dlugo .
a ja bym ewentualnie chcial by ktos mi podal linka na taki zderzaczek z chockeyem w jednym. wiem ze to nie jest rozwiaanie , ale mi i tak wystarczy .
gti orginal nie pojezdzi u mnie dlugo .
To tym bardziej cały zderzak długo nie pojezdzi jak załozysz taki odlew.
zgadza sie .
tymbardziej takiego zderzaczka mi nie szkoda .
podejrzewam , ze oryginal zgubie badz polamie , a zdobyc takie cos to nie lada wyzwanie .
nastepna kwestia to fakt ze rozwazalem kupno golfa (zderzaka i dokladki ) co podobno mija sie z celem , lecz nie jest pozbawione sensu .
problem to konkretna gleba i chce poprostu sprubowac czy takie male cos z przodu auta nie zamieni go w kosiarke .
ci , ktorzy widzieli na zywo wiedza o czym mowa .
[ Dodano: 2007-03-06, 09:34 ]
wiec jeszce raz bardzo prosze o linka gdyby ktos mogl .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum