Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2011-02-12, 19:47 aukcja allegro
pany mam taka sprawe w aukcji jasno pisze ze przesyłka 20 złoty, nic nie pisze ze za sztuke 20 złoty do tego , sprzedajacy nic nie napisał ze sprzedaje tylko komplet ale na poczatku pisze ze chodzi o komplet opon letnich ceat dlatego pomimo tego ze chce tylko 1 sztuke to musze zapewne kupic 4 sztuki, no ale ta przesyłka jasno pisze 20 złoty nic na temat czy to za sztuke czy za komplet to co moge mu przelac 220 czy pytac ile chyba teraz to juz jest prawo po mojej stronie i bez problemu powiniem przyjac 220 i sie cieszyć
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2011-02-12, 20:03
a dlaczego za 1 sztuke 20 złoty bo tak sobie ktos napisał w aukcji, wejdz na inne aukcje i ludzie w wysyłce pisza po 35 złoty albo 50 i nic nie ma ze to za sztuke bo to i nie relane a ja co mam sie domyslac jesli sprzedajacy popełnił bład to mam zamiar na tym skorzystac a nie robic dobry uczynek
Bo cena dotyczy 1 opony, wiec i przesylka. Taka jedna opona wazy ok 8kg no to pewnie przesylka tego normalnie bedzie kosztowac z 50zl.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum