Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2011-02-16, 21:28 [S] Obrys, kopertówki, lampki na tył, podświetlenie kratek
Mam do sprzedania kilka gratów które mi zalegają
1.Lewy oryginalny obrys do Jetty lub Golfa Mk3. Cena 80zł + koszt wysyłki
2.Kopertowki do Vento lub Golfa, podobno pasują też do nowszych. Cena 40zł + koszt wysyłki
3.Podświetlenie kratek nawiewu do starej deski z Vento. Podświetlenie ori. Jedna ma delikatne pęknięcie widoczne na zdjęciu, nie przeszkadza to w użytkowaniu i prawie nie widać tego. Cena 40zł + koszt wysyłki
4.Lampki podsufitki na tył z Vento. Cena 30zł + koszt wysyłki
5.Przełacznik sterowania lusterek. Cena 20zł + koszt wysyłki
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2011-02-16, 23:55
2.Kopertowki do Vento lub Golfa, podobno pasują też do nowszych. Cena 40zł + koszt wysyłki
4.Lampki podsufitki na tył z Vento. Cena 30zł + koszt wysyłki
Sprzedane
Mam jeszcze jakby coś kompletną wiązkę do el. lusterek na dwoje drzwi i wiązka z auta.
Oraz 4 ręczne podnośniki szyb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum