Szklo chcesz zmienic? Suszarka, lyzeczka i cierpliwosc
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
bo ja mam przednia część peknieto troche taki plastik czarny i nie wiem czy musze cale lusterko kupic czy mohe tylko ten plastik ramke wymienic bo waslnie z tej ramki pekl plastik
chyba musisz wyciągnać szkło, żeby wymienić ten plasticzek.
tak musisz rozebrać całe lusterko w mak
a tak apropo cena z kosmosu ;D lepiej kupić sobie całe lusterko manualne na forum tutaj czy na vwgolf.pl za 10-15 zł bo
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
a ma ktoś z was do sprzedania takie lusterko całe? dobrze by bylo zeby tyl byl pod kolo lc9z podajrze czarny no ale jak nie bedzie nikt mial to byle jaki:)
jak by ktoś mial to pisac na pw najlepiej w temacie lusterko bo w nocy wyjeżdżam i przez tydzien mnie nie bedzie a chce kupic lusterko jak przyjade to je kupie ale jak wczesniej napisalem ktos ma niech pisze stan i cene pozniej odczytam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum