Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-03-12, 13:29 Pusto w "niesprzedane" - aukcje przeniesione do ar
Koledzy, mam pytanko...
Wiecie może jak odzyskać sobie opisy aukcji które miałem wystawione? Albo żeby wystawić je ponownie?
Bo jakiś czas miałem zablokowane konto na alle... i z "niesprzedane" wszystko mi zniknęło...
Do wystawienia jest z 50 przedmiotów i nie chętnie chce mi się to wszystko pisać i wystawiać od nowa...
Nie wiem czy pisać do administracji o prośbę przywrócenia tego, czy jak?
Wydaje mi się, że będziesz musiał napisać do nich. Kiedyś jeszcze, jak nie zrobili tego liftingu strony, przed tymi ulepszeniami, to było wszystko cały czas. Nawet komentarze do wystawienia były tak długo, aż je się wystawi. A teraz wszystko znika po 2 miesiącach. Lipa jednym słowem.
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-03-12, 14:57
sebastian napisał/a:
Wydaje mi się, że będziesz musiał napisać do nich. Kiedyś jeszcze, jak nie zrobili tego liftingu strony, przed tymi ulepszeniami, to było wszystko cały czas. Nawet komentarze do wystawienia były tak długo, aż je się wystawi. A teraz wszystko znika po 2 miesiącach. Lipa jednym słowem.
Czytałem że nie ma co pisać, bo nie będą chcieli udostępnić opisów, ani przywrócić tego...
A te całe archiwum?? Teraz jest jakaś przerwa techniczna. - korzystał ktoś z tego? da radę tam wyszukać aukcję po nick`u sprzedającego? Może chociaż połowę opisów sobie przekopiuję...
Pamiętam właśnie, że z rok temu miałem takie aukcje sprzed kilku lat i nie wystawione komentarze do nich... Nie było problemu żeby wystawić komentarz... A teraz... Ehhh...
Byc moze twoje akcje beda zapisane w archiverze czy innym serwisie gdzie aukcje sa "trzymane" po skonczeniu.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Czasem w google jak sie wpisze odpowiednia fraze to wyszukuje linkow do aukcji. Takze mozesz wpisac pelny tytul aukcji i a noz sie uda.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Próbowałem coś znaleźć, ale idzie tylko po numerze aukcji...
bradley napisał/a:
Czasem w google jak sie wpisze odpowiednia fraze to wyszukuje linkow do aukcji. Takze mozesz wpisac pelny tytul aukcji i a noz sie uda.
W tym również problem że nie pamiętam dokładnych tytułów. Znalazłem kilka aukcji poprzez wpisanie w google mojego nicku, ale to raptem jakiś 5% z tych aukcji...
Wydaje mi się że trzeba wystawić on nowa, bo chyba nic z tym nie zrobię...
Dzięki chłopaki za pomoc.
Pzdr.
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-03-12, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum