Założyłem, wszystko dobrze. Gdy zmieniałem z mijania na drogowe - świeciły się razem wszystkie cztery - a więc mijania razem z drogowymi. Po założeniu przekaźników, gdy przełącze na drogowe, mijania gasną. Jak powinno być poprawnie? pozdrawiam
W zarowkach H4, na drogowych gasna mijania. Tam masz h1 w oddzielnych kloszach wiec mijania moga swiecic osobno z drogowymi.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Chełm
Wysłany: 2011-03-22, 20:56
na kloszu jest HC/R, a wiec wg tego powinny gasnac mijania po przelączeniu na drogowe. Dla ,mnie to bez różnicy, i tak mam teraz dzień w nocy . Pytam, bo po prostu chce miec tak, jak powinno byc.
tak tez myslalem ale dlaczego tam do vento nie maja lampek i ceny przystepne a nie jak na allegro. Ps. Sasiad ma golfa 3 taki sam kolor no i mordki identyczne jak stana obok. Dzieki za odp szukam dalej lampek
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2011-03-28, 00:23
generalnie tak, z tym że starsze Vento miały inną deskę, ale nowsze po 95 taką samą jak mk3. Różnice są w drobiazgach jak obrysówki w drzwiach, lampki w suficie nad tylnymi drzwiami, plastyki tunelu (za lewarkiem ręcznego) i parę innych zreczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum