Odświeżę temacik żeby nie robić syfu na forum Mam podobny problem z blaszkami wymieniałem je już parę razy ale niestety dalej klocki latają przy wczorajszej wymianie amorków zauważyłem ze ta blaszka lata sobie swobodnie po jarzmie,tak jak by jarzmo się wyrobiło chociaż według mnie to mało prawdopodobne.I mam taką prośbę czy ktoś mógł by mi zrobić zdjęcie i pokazać mi jak to powinno wyglądać bo może po prostu źle założyłem :/
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Jesli masz tarcze niewentylowane (a tak podejrzewam bo blaszki) to wtedy masz grubsze klocki chociaz ludzie kupowali ciensze klocki i tez to dzialalo...). Do zaciskow gdzie tarcze sa wentylowane klocki maja takie sprezynki na ich srodku.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
piechu43, ja blaszki wymieniałem już kilka razy.Klocki jakie mam teraz założone to takie: http://moto.allegro.pl/kl...1488930538.html
może grubsze klocki by rozwiązały problem? a jak nie to zostaje wymiana zacisku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum