a wiec swieza dostawa fotek ze juz bylo ciemno i pochmurnie i auto troche oblocone to takie sobie jakosci.
Teraz jak juz zalozylem wymieniam tarcze maluje zaciski bo strasznie to wyglada na starych nie bylo widac tego ale na nowych ble az mi sie zle jezdzi z mysla taka i pokaze fele odrazu jak przyszly z malowania w 1 miejscu sa nie dokonca zrobione ale to przez to ze nie ma ani grama szpachli na kole tylko podklady i farba pieknie to wyszlo dobra duzo gadania malo robienia nowe foto :
teraz zostały tylko dokupienie gwintu. pomalowanie tego co trzeba (zaciski) wymiana tarczy przod tyl i klockow tyl, zakupienie i zalozenie lambo. I juz mi sie podobac bedzie (nie to ze mi sie treaz juz nie podoba )
_________________ Gość Miłego Dzionka i kozystania z forum
Jasne w tym roku juz planuje pojechac tylko musze treche go usztywnic bo z tylu jak wpakuje cos ciezszego to ociera o nadkola a powiekszanie nadkoli to moze pod koniec roku jak sie uda
przepraszam cie nie obraz sie ale fele masz rewelka ( i ni jak nie pasuja sdo tej gleby wedlog mnie )
tak jakos sterczy ci ten venciak od gleby ..............
[ Dodano: 2007-03-10, 17:35 ]
chyba ze gavlowi robisz konkurecje lub masz pneumatyke to wtedy podwojne sorki .
i ni jak nie pasuja sdo tej gleby wedlog mnie )
tak jakos sterczy ci ten venciak od gleby ..............
Jak juz pisalem nie mam gleby jeszcze spokojnie zakupi sie gwint , narazie pelna seria zawiecha wiec sie i to zmieni (a w gre tylko gwint wchodzi. pewnie gdzies bedzie kolo czerwca bo teraz malo jezdze przez studia zastanawiam sie nad kupnem tez kitu jakiegos np tego LINK <----- tylko jaka opcje ? tak zeby nadawala sie do jazdy po naszych polskich trogach (Myśle nad 60/40 lub 40/40)
Czy lepiej poczekać i dozbierać na gwint ?
i nowe graty Foty juz wkrotce z modyfikacji
a co do gleby plany sie przesunely ale badzie napewno w tym roku jeszcze gwint , musze tylko podklepac ranty , tylko przydała by mi sie 2 osoba co by mi pomogla przy tym moze ktos chetny z podkarpacia i w okolicy przemyśla
Czemu bo jest fajne popatrz sie na Ventylka Mapeta lub Madeja maja to samo i jak dla mnie to ekstra wyglada oczywiscie bedzie tylko sam wlot montowany a nie cale to biale Wyglad jest nieziemski ( Jak dla mnie to tylko ten pasuje wlocik w blotniczek .)
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-07, 18:20
jajo111, nie zrozumiałeś mnie chyba... Chodzi mi o to czemu nie oddasz poprostu furki w dobre ręce, tzn blacharza, który zrobi Ci coś takie w Twoim błotniku, natnie itp, a nie wspawywać coś z innego auta. O to mi chodziło... rozumiesz, blacharz w Twoim błotniku zrobi taki wlot powietrza a nie wytnie dziurę i wspawa z innej fury
Daj mi nr do takiego blacharza co zrobi Ci taki wlot jak od sprintera to bede szczesliwy Ten wlocik jest do srodka jak by wginany, i nie ma blacharza co by Ci to zrobil umnie w miescie nie ma takiego i nie bedzie :/,
[ Dodano: 2007-04-07, 18:26 ]
i pozostaje tylko taka opcja w polsce jak jest, bo wyciac otworki to nie problem ale zeby to jakos wygladalo
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-07, 18:55
Koleś, u którego robiłem Ventkę robi takie bajerki od dawna, różne fajne furki już zrobił i jest tani co najważniejsze, no chyba że zależy Ci na fakturze wtedy cena jest z kosmosu bo tak to robi to po godzinach wieczorami...
Wspawanie gotowego wlotu to jest najprostsze rozwiazanie ale nie moz ze nie ma blachaza ktory nie zrobi ci czegos takiego!! Moga nie chciec bo to zabawa i nie maja czasu na zabawe ale nie ze nie umieja bo ja to bym w domu zrobil a jesli naprawde nie umieja to to nie sa blachaze
wiecie zrobic wlot to nie problem. Ale zrobic ladny wlot to juz inna bajka. Bo np zrobic wlot w stylu VW Transporter to zaden problem tylko robisz pare otworkow ale zrobic wlot ala sprinter to juz gozej, przynajmniej mi sie tak zdaje (moge sie mylic)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum