Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2011-03-26, 19:14 Szukam kogoś z Częstochowy
Witam.:D
Szukam kogoś z Częstochowy kto by mógł mi poświecić chwilkę na wytłumaczenie paru rzeczy jakie chciałbym naprawić i ogólnie zrobic w moim Vento a które nie koniecznie potrafie zrobić czy zrozumieć z opisu w necie.
Chciałbym zaznaczyć, że nie chodzi mi o zrobienie czegoś za mnie, tylko o radę jak coś zrobić od kogoś kto po prostu wie jak to zrobić.:D
Oczywiście sam chętnie komuś pomogę jeśli ktoś potrzebuje jakiejkowiek pomocy.
Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2011-04-16, 08:00
Miałem problem z wydechem: wymiana flansza szła w sumie do odcięcia i trza było pospawać - się okazało u spawacza 20zł.
Miało być do wymiany łożysko sie okazało dokręcenie śruby przt łożysku.:P
Także generlanie chodzi mi o głupoty:P
Dzieki za odpowiedź jak cos bym potrzebował to się odezwę. Chociaż wiem do kogos.:D
W sumie mam pytanko:
Czy są jakieś spoty w czewie by się poznać i pokazać czym jeżdżę? I obczaić inne fajne furki.;)
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Sprawdzisz poduszki, abs, immobilajzer i to by bylo na tyle Ew. modul komfortu jesli posiadasz.
Roznica miedzy OBD1 a 2 jest wtyczka.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum